Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 18.05.2024, 11:51

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Март » 17 » Засідання учнівської ради самоврядування «Лідер».
08:31
Засідання учнівської ради самоврядування «Лідер».

УЧЕНЬ - ЛІДЕР - ГРОМАДЯНИН!

 

 

 

16 березня 2019 року на базі Центру естетичного виховання  Шосткинської міської ради  відбулося чергове засідання учнівської ради самоврядування «Лідер» Центру естетичного виховання під назвою «Учень – лідер – громадянин». Підготовка учнів до взаємодії з соціальним середовищем, до самореалізації їх як особистостей в умовах багатоманітного світу через засвоєння комплексу знань, формування відповідних компетенцій – одне із завдань цевовських лідерів. Засідання було розділено на три частини: «Поділись досвідом», «Поділись творчістю»  та  «Поділись настроєм».

«Поділись досвідом» На засіданні були висвітлені питання національно-патріотичного виховання дітей та молоді. Члени ради обговорили шляхи консолідації зусиль учасників освітнього процесу та представників громадськості у справі виховання громадян – патріотів України у рамках реалізації обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проекту «Голос крові: ми –  Українці!», розповідали про участь в різноманітних проектах, благодійних акціях та концертах із метою збору коштів для воїнів АТО, конкурсах та квестах на підтримку наших захисників.

«Поділись творчістю»  Лідери учнівського самоврядування презентували присутнім нові цікаві ініціативи. Школярі поділилися враженнями від тренінгів, концертів та ярмарок які проводяться на базі ЦЕВ, у межах обласного соціально-освітнього проекту «Кожна дитина має право»

«Поділись настроєм» учні звітували про творчі проекти, розповідали про участь в різноманітних заходах, благодійних акціях та концертах із метою організації дозвілля  вихованців ЦЕВ.Із захопленням обговорювали організацію і проведення обласної естафети  "Позашкілля Сумщини - 49+ " в Шостцi.

Лідери самоврядування одностайно висловилися за необхідність упровадження нових методик позашкільної роботи в освітній процес.

Представники громадських організацій, батьки присутні на засіданні висловили підтримку вихованцям ЦЕВ  у реалізації волонтерських проектів, соціальних акцій, суспільно-корисних справ, творчих заходів, спрямованих на збереження миру в Україні, шанування національних традицій.

          

Переглядів: 1048 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024