Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 10.05.2024, 17:52

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2012 » Ноябрь » 27 » Знайомтесь: ансамбль сучасного танцю «Let S go!
21:19
Знайомтесь: ансамбль сучасного танцю «Let S go!
ЗНАЙОМТЕСЬ: АНСАМБЛЬ СУЧАСНОГО ТАНЦЮ "LETS GO"



Керівник, Коваленко Сергій  Юрійович, в 2008 році закінчив кафедру сучасної хореографії Харківської державної академії  культури .

В 2008 році на базі Центру  естетичного виховання, створив ансамбль сучасного танцю  «LetS go!». Основний напрямок ансамблю - це хіп-хоп танець, а також всі види вуличного танцю (брейк,  локінг,  паппінг, електрик-бугі, а також джаз-фанк).

Діти в ансамблі займаються за авторською програмою, яка розрахована на 7 років навчання.                 

Метою навчально-виховної програми є формування компетентностей особистості вихованців засобами хореографічного мистецтва. Програма передбачає варіативність методів і форм навчання. В основу викладання предмету покладені принципи від простого до складного, від елементарних вправ до складної композиції, науковості, доступності, єдність виховання та навчання.

Програма ансамблю сучасного танцю поєднує тренувальні вправи і танцювальні рухи hip hop танцю, елементи брейк - дансу і акробатики, основи контактної імпровізації і танцювальної терапії, що сприяють розвитку танцювальних даних в учнів.

Кредо керівника: На своїх заняттях я намагаюся приділити увагу кожному вихованцю, гармонійно розвиваючи їх інтелектуальний, духовний, творчий та фізичний розвиток.

Протягом чотирьох років працював над темою самоосвіти «Види  сучасного танцювального мистецтва». З цієї теми підготував реферат, на тему «Мистецтво танцю».

Високої результативності в роботі я досягаю засобами емоційного ведення занять, використання методів ігри, яскравої розповіді, колективної творчості, використання  якісного музичного матеріалу, обговорення художніх образів, спільного моделювання концертних костюмів.

В кабінеті за між атестаційний період оформив стенди з фотографіями та дипломами, створив папку порт-фоліо колективу. Був ініціатором проведення регіональних змагань з сучасного танцю «Кубок «Let S go!».

У 2009-2010 р. колектив брав участь у Всеукраїнських змаганнях з Хіп-Хопу, Української Федерації сучасного  танцю .Миколаїв) , де  стали - дипломантами.

У  2010 року ансамбль брав участь у відбіркових змаганнях з Хіп-Хопу, на чемпіонат Європи та світу, де зайняв перше місце, в номінації стрит- данс шоу (м. Харків)

У березні  того ж  року , колектив приїхав з міста Суми, переможцем  у Міжнародних  змаганнях  «Український танцювальний трофей».                                    У 2010 танцювальний клуб, став  членом  Міжнародної  Танцювальної організації та представив Україну, на міжнародних змаганнях  з Хіп-Хопу, де з 60-ти  країн  зайняв 26-те місце. Німеччина, м. Бохум

Колектив брав участь у Всеукраїнських змаганнях з Хіп-Хопу Української  ради танцю  « I  LОVE   DANCE  COMPETITION», де зайняли призові місця   «м.Київ».

У 2011в благодійній акції каналу СТБ  «Шостка має талант» клуб зайняв 2-ге місце. 

В кінці кожного семестру проводяться відкриті заняття  після чого робиться детальний аналіз заняття, дається творча характеристика кожній дитині. В кінці року проходить звітні змагання - концерт, в якому беруть участь всі вікові групи та гості з інших міст.

Для організації навчально-виховного процесу використовую словесні, наочні, практичні, проблемно-пошукові методи навчання, а також методи стимулювання навчально-пізнавальної діяльності, методи контролю та самоконтролю.

Як керівник дитячого танцювального клубу  постійно працюю над підвищенням свого професійного фахового та методичного рівня. В цьому році проходив майстер – класи підвищення кваліфікації, опрацював  методичну літературу опрацьовую спеціальну літературу, обмінююся досвідом роботи з колегами, від’їжджаю в м. Київ на концерти хореографічних колективів та балетні вистави.

Моє життя – це моя улюблена робота, без якої я не можу дихати, спати, жити. Я дуже люблю її, дітей, свій колектив  і буду дивувати своїх глядачів новими яскравими хореографічними номерами, своє серце я віддаю дітям і про це не шкодую, бо вони вдячні мені за все.

Також організовую для дітей на майстер-класи провідних та відомих хореографів. 

Черговий майстер-клас був проведений  днями  у великому танцювальному залі ЦEВ, для вихованців колективу, відомим хореографом сучасного танцю Харківського клубу: «ALL Stars  dance» - reggae dancehall – Katrin.

          
     
Переглядів: 1211 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024