Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.04.2024, 13:47

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися

2021 рік

  1. РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ № 363-ОД від 26.05.2021 "Про організацію оздоровлення, відпочинку та зайнятості дітей, учнівської та студентської молоді влітку 2021 року".

 

ОНЛАЙН СЕМІНАР-НАРАДА З ДИРЕКТОРАМИ ТАБОРІВ ВІДПОЧИНКУ ТА ОЗДОРОВЛЕННЯ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

6 травня Департаментом соціального захисту населення була проведена селекторна онлайн семінар-нарада з директорами таборів відпочинку та оздоровлення Сумської області. На цю зустріч були запрошені директори дитячих таборів оздоровлення та відпочинку, Департамент освіти та науки Сумської обласної державної адміністрації, Головне управління держпродспоживслужби в Сумській області, Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

Приєдналися до семінару і педагоги та директор Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради Сумської області, які опікуються ДОТ «Світлий» та ПТНТ «Сузір’я» тематична зміна «Юність».

Оздоровлення − комплекс спеціальних заходів соціального, виховного, медичного, гігієнічного, спортивного характеру, спрямованих на поліпшення та зміцнення фізичного і психологічного стану здоров`я дітей, що здійснюється в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку протягом оздоровчої зміни.

Змістовно розглядалися такі питання з дотримання усіх норм в період карантину:

1. Забезпечення медичними працівниками ДОЗ на період оздоровчих змін. Лікарські засоби, вироби медичного призначення для надання невідкладної медичної допомоги в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.

2. Проведення навчань для вожатих, які будуть працювати в закладах оздоровлення та відпочинку. Проходження педагогічної практики студентами.

3. Методичні рекомендації щодо підготовки ДОЗ до планової атестації.

4. Одна із програм передумов системи НАССР щодо специфікації і контролю постачальників. Харчові настанови на основі їжі на прикладі Канади. Їжа та напої, що шкодять здоровому харчуванню.

5. Особливості проведення оздоровчої кампанії в умовах карантину.

6. Організація харчування в дитячих закладах оздоровлення.

7.Організація забезпечення техногенної та пожежної безпеки оздоровчо-відпочинкової кампанії 2021 року.

8. Підготовка до проведення оздоровчо-відпочинкової кампанії 2021 з погляду практика.

Всі учасники наради мали можливість у реальному часі поспілкуватися, обмінятися досвідом, розглянути та обговорити нормативні документи, які сприятимуть оздоровчій кампанії 2021.

Пошук
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024