Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 15.05.2024, 07:26

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Май » 8 » 68 переможних років
19:07
68 переможних років
ОСВІТЯНИ ШОСТКИ ВІТАЮТЬ ВЕТЕРАНІВ!







Травень усім нагадує про одне з найвеличніших свят – День Перемоги. Ветерани – люди з Великої літери, які робили все можливе, щоб життя їх дітей і онуків було світлим і щасливим.

Восьмого травня у приміщенні кафе «Тратторія» за сприянням депутата міської ради від ПР Федотенка І. А. було надзвичайно святково. Міськком Профспілки працівників освіти  України вітав своїх ветеранів.

На святковий вогник запросили ветеранів Великої Вітчизняної війни, дітей війни, ветеранів педагогічної праці міста. Зі щирими вітаннями і побажаннями перед присутніми виступили І.О.Нікітина – депутат міської ради від ПР, голова  Профспілки працівників освіти, В.П. Кисельов – депутат міської ради, заступник голови Шосткинської міської організації  Партії регіонів, директор Центру естетичного виховання ШМР,  В.М. Літкевич – депутат обласної ради від ПР, радник міського голови, А.М. Наймитенко – начальник управління освіти Шосткинської міської ради. 

Більше трьох годин запрошені мали змогу спілкуватися, згадувати свої молоді літа, колег і товаришів.  Від міськкому Профспілки працівників освіти  кожний ветеран отримав подяку за багаторічну працю на освітянській ниві та грошову винагороду, а від депутатської фракції шосткинської міської організації ПР міської ради кожному ветерану була подарована Георгієвська стрічка  та солодкі подарунки. Протягом всього свята як подарунок звучали художні номери у виконанні народного фольклорного ансамблю «Любисток» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради під керівництвом Тетяні Стегайло – заслуженого діяча естрадного мистецтва України, заслуженого працівника культури України та гуртка спортивної акробатики під керівництвом Л.В.Ашмариної.  Також на святі прозвучали слова подяки та привітання від губернатора області  Ю.П.Чмиря і міського голови М.П. Ноги. 

Перший тост був присвячений пам’яті усіх тих, хто залишився на полях Великої Вітчизняної війни та пішов із життя упродовж наступних 68 переможних років. «Завдяки вашому подвигу майже сім десятиліть поспіль наша земля не знала стрілянини, бомбардування і війни. Цей подвиг – безмірний, і вдячність нащадків не має міліти з роками», – наголосила Ірина Олександрівна, до слів привітань приєднався Кисельов В.П.: «День Перемоги – це свято, коли серце кожної свідомої людини сповнене радістю, відчувати яку можливо саме завдяки вам, шановні ветерани! Ви пройшли цей складний шлях для того, щоб ми, прийдешні покоління, берегли мир, як святиню, і будь-яке, навіть найменше непорозуміння, вирішували у мирний спосіб. Адже лише на доброті та мирі можна будувати майбутнє».

На обличчях ветеранів виблискували прозорі сльозинки радості. Швидко пролетів час. Теплі слова подяки звучали з вуст присутніх всім, хто причетний до цього свята:  Профспілці працівників освіти міста, колективу Центру естетичного виховання ШМР, управлінню освіти ШМР, депутатам ШМР, а головне дітям - виконавцям музикальної композиції часу Великої вітчизняної війни: Олександрі Гервазюк, Лідії Шевченко, Анастасії Потемкиній, Софії Павленко, Ганні Рибалко та іншим .

Під час урочистостей ветеранів привітали також педагоги Центру естетичного виховання, серед яких: Романцов С.В. – методист ЦЕВ, Паніматченко І.В. – звукорежисер, керівник гуртка,  Берязняков В.П. – акомпаніатор.

Усміхнені дитячі обличчя та слова вдячності від педагогічного колективу, а також пісенні та танцювальні номери вихованців ЦЕВу доповнили та прикрасили свято і стали справжньою втіхою для людей, які пройшли через пекло війни, подарувавши радість свободи та яскраве світло перемоги багатьом наступним поколінням.

         
    
 
Переглядів: 958 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/11
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024