Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 16:41

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Апрель » 16 » Акцію «Сім днів позитиву» втілив у життя Центр естетичного виховання протягом весняних канікул.
12:20
Акцію «Сім днів позитиву» втілив у життя Центр естетичного виховання протягом весняних канікул.

АКЦІЮ "СІМ ДНІВ ПОЗИТИВУ"  ВТІЛИВ У ЖИТТЯ ЦЕНТР ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ПРОТЯГОМ ВЕСНЯНИХ КАНІКУЛ!

 

 

 

 

 

Шосткинська центральна міська бібліотека ім. Л.Толстого з   01.04.2014 по 09.04.2014  до тижня весняного здоров'я, з метою поширення моди на здоровий спосіб  життя, проводить акцію «Сім днів позитиву». Центр естетичного виховання підтримав акцію і поширив  її дію на місто та час.

Перший квітневий день розпочався в бібліотеці по весняному позитивно. Майстер-клас «Дива, що створені дитячими руками», розпочав акцію «Сім днів позитиву». «Валяння з вовни – це надзвичайно цікава і давня техніка, за допомогою якої можна створювати прикраси (браслети, сережки, намисто, брошки), картини, іграшки, елементи декору, сумочки та багато іншого.

«Ми організовуємо майстер-класи для того, щоб отримати  позитивну енергію, а також подарувати  позитив людям. Приємно поділитись своїм досвідом, показати щось нове», - поділилась керівник гуртка «Екодизайн» Центру естетичного виховання Тетяна Василівна Михайличенко.

Всі охочі мали можливість відкрити для себе щось нове, а саме виготовлення іграшок  з валяної вовни власними руками. А в цей час в театральної залі ЦЕВу вихованцями театрального гуртка «Дзеркало» для шанувальників театрального мистецтва була представлена вистава «Дюймовочка»

Другого квітня для всіх бажаючих кіноклуб «Кіноман» продемонстрував цікаву програму «Ну що б, здавалося, слова …» присвячену 200-річчю Т.Г. Шевченко з показом кінофільму: «Т.Г. Шевченко»

Третього квітня вихованці народного фольклорного ансамблю «Любисток» разом зі своїми батьками зібралися у вітальні ЦЕВ на цікавому заході «Ура, канікули» якій закінчився святковим,  солодким столом. А шанувальники кіно зібралися в залі на програмі присвяченій 75-річчю утворення Сумської області. З насолодою поринули у світ танцю, переглянувши звіт Сумських танцювальних колективів на конкурсі П.Вірського за участю двох народних ансамблів танцю ЦЕВ «Джерельце» та «Сюрприз».

Четвертого квітня для всіх бажаючих в танцювальній залі  ЦЕВ був проведений  відкритий урок бального танцю вихованцями колективу «Реверанс»

8 і 9 квітня о 13-00 артисти театру «Дзеркало»  чекали своїх шанувальників та всіх мешканців міста на виставі «Алиса в стране чудес».

12 квітня мешканці міста та його гості шквалом аплодисментів нагородили народний дитячий хореографічний ансамбль «Сюрприз», привітавши його з 30-ти річчям.

15 квітня – п’ять творчих колективів ЦЕВу: «Художня вишивка», «В´язання», «Дизайн соломою», зразкова майстерня «Бісероплетіння», народний фольклорний ансамбль «Любисток», у кількості 37 чоловік  показали свою майстерність на міській виставці-конкурсі "Писанковий розмай», яка присвячена до великого свята Воскресіння Христового.

Ми були дуже раді подарувати всім шанувальникам дитячої творчості хвилини позитиву та  у подальшому бачити вас на кожному із заходів, які буде проводить Центр естетичного виховання!

         

Переглядів: 767 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024