Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 12.05.2024, 16:53

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2023 » Апрель » 3 » АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ
17:46
АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

 

 

 

 

27 березня 2023 року і Шосткинському центрі естетичного виховання відбулося атестація педагогічних працівників закладів позашкільної освіти м. Шостка.

Атестаційна комісія, до складу якої входить адміністрація закладу, керівники закладів позашкільної освіти, головний спеціаліст управління освіти Шосткинської міської ради Зінаїда КУНИЦЯ, голова Шосткинської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Ірина НІКІТІНА працювала з дотриманням основних принципів атестації: гуманного та доброзичливого ставлення до педагогічних працівників, повноти, об’єктивності та системності оцінювання їх діяльності.

Педагогічні працівники, які атестувалися в цьому році, заздалегідь надали до атестаційної комісії необхідні матеріали з різних видів діяльності за міжатестаційний період, завдяки чому члени комісії мали можливість детально ознайомитися з результатами їх роботи.

Засідання розпочала голова атестаційної комісії, заступник директора ЦЕВ Анжела ВИСОЦЬКА, яка звернула увагу присутніх на те, що метою атестації педагогічних працівників є, перш за все, стимулювання цілеспрямованого і безперервного підвищення рівня їх професійної компетентності, розвитку творчої ініціативи, забезпечення ефективності освітнього процесу.

Загалом, атестацію успішно пройшли 16 педагогічних працівників закладів позашкільної освіти: для більшості з них атестація 2023 року була підтвердженням уже присвоєних кваліфікаційних категорій та педагогічних звань, деякі працівники закладів завдяки своїй наполегливій та сумлінній праці отримали підвищення категорій.

Атестаційна комісія відзначила, що педагогами, які атестуються, пророблена серйозна та кропітка робота, а саме: видана значна кількість навчальних посібників та методичних рекомендацій; вони активно брали участь у роботі всеукраїнських та обласних методичних об’єднань, науково-практичних конференціях та семінарах різного рівня.

Багато уваги педагогічні працівники приділяють національно-патріотичному вихованню дітей, одночасно забезпечуючи їх культурний, духовний та фізичний розвиток.

Підводячи підсумки, атестаційна комісія була задоволена результатами проведеної атестації і, насамперед, відповідальною підготовкою педагогів, які атестувалися, їх добросовісним ставленням до виконання професійних обов’язків.

Бажаємо подальших творчих успіхів у досягненні результатів.

Переглядів: 126 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Пошук
Календар
«  Апрель 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024