Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 02.05.2024, 13:40

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Январь » 2 » Благодійний Новорічний бал мера.
21:23
Благодійний Новорічний бал мера.

БЛАГОДІЙНИЙ НОВОРІЧНИЙ БАЛ МЕРА!

 

 

 

 

30 грудня 2014 в Центрі естетичного виховання відбувся традиційний урочистий захід - благодійний «Новорічний бал». У заході взяли участь представники виконкому, громадських організацій, національно-культурних товариств, депутати, учні вищих та середньо-спеціальних навчальних закладів, молодь та мешканці нашого міста.

У святково прикрашеній залі був встановлений величезний телевізійний екран.  Найурочистішою миттю свята стало телевізійне вітання Миколи Петровича Ноги,  міського голови Шостки.  «Саме такими, зарядженими на результат та відмінне навчання і роботу, повинні бути сучасні люди. Немає жодних сумнівів, що кожного з вас чекає успіх і велике майбутнє, а адміністрація міста, зі свого боку, зробить все можливе, щоб ви змогли реалізувати найсміливіші починання», зазначив Микола Петрович.  У свою чергу  Володимир Петрович Кисельов,  директор ЦЕВ, депутат Шосткинської міської ради відзначив:  "У житті має бути місце почуттю гумору, умінню веселитися, але це особливо добре тоді, коли все виходить в роботі, коли є результат. У цьому залі зібралися ті, у кого є результат. Ми вдячні вам за участь в житті Центру естетичного виховання, міста і готові підтримувати будь-яке ваше починання ".

Організатори намагалися зробити свято незабутнім. І їм це вдалося.  Програма заходу була насиченою і вражаючою. Протягом усього вечора лунав «живий»  музичний супровід. На сцені хіти української, російської та зарубіжної естради виконували талановиті вокалісти Тетяна Стегайло та Ірина Легейда, діджей  Олександр Соколов створював запальний настрій, а ведучі програми Наталія і Ростислав Обуховські без зупину пропонували яскраві конкурси і розваги.

Гостям заходу було запропоновано прекрасну шоу-програму за участю  «народного  художнього колективу» студії сучасного танцю «Шарм» - керівник Ірина Домащенко, «народного художнього колективу» фольклорного ансамблю «Любисток» - керівник заслужений діяч естрадного мистецтва України Тетяна Стегайло, а керівник танцювального ансамблю  «LetS go» Сергій Коваленко, в ролі вчителя танців, провів майстер клас з флеш-мобу.

Організатори дякують Андрію Грищенко,  керівнику студії урочистостей «Дольче віта» за чудово оформлений зал, що додало святкового настрою всім гостям.

Вже після опівночі гості розходилися радісні і піднесені, з добрими побажаннями та надією на мир і творчій розвиток в Новому 2015 році.

Тут всі фото.

 

         

         

Переглядів: 936 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.8/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024