Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 11.05.2024, 13:45

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Декабрь » 13 » ЦЕВ: "День благодійництва"
18:58
ЦЕВ: "День благодійництва"

ВІДЕОВЕРСІЯ ВИСТАВИ "ОЧЕНЬ ПРОСТАЯ ИСТОРИЯ"

 

 

 

 

 

 

14 грудня 2014 року  «День благодійництва» - національне свято присвячений людям які займаються благодійністю, який відзначається на Україні щорічно.

«День благодійності» отримав статус офіційного державного свята в 2007 році після того, як 13 грудня 2007 року, в столиці української республіки місті-герої Києві, третій президент України Віктор Андрійович Ющенко «на підтримку ініціативи громадських організацій» підписав Указ N 1220/2007 «Про День благодійництва» який наказував відзначати це свято в республіці щороку у другу неділю грудня місяця. В указі глави держави зокрема йшлося, що свято вводиться «з метою утвердження принципів гуманізму і милосердя, сприяння розвитку благодійної діяльності».

За задумом організаторів, новий свято має звернути увагу громадськості на роль різних благодійних організацій та окремих осіб у подоланні бідності та гострих гуманітарних криз, заохотити взаємодію благодійних фондів різних країн. Для популяризації благодійного і подвижницької руху в цей день планується провести цілий ряд тематичних просвітницьких та пропагандистських заходів.

Благодійність - діяльність, в ході якої ресурси добровільно і безоплатно розподіляються їх власниками для сприяння нужденним людям, вирішення суспільних проблем, удосконалення умов суспільного життя. При цьому, в якості ресурсів можуть виступати як фінансові та матеріальні засоби, так і здібності і енергія людей.

Благодійність носить переважно безособовий характер і навіть у випадках індивідуальних починань має на увазі суспільно значущі завдання. Мети благодійності виходять за рамки інтересів близьких і друзів, така діяльність не передбачає отримання прибутку, чи не диктується адміністративними розпорядженнями.

Благодійність, як і волонтерство та філантропія, згуртовує людей і сприяє створенню інклюзивного та більш сталого суспільства. Благодійність доповнює діяльність держави у сфері охорони здоров'я, освіти, житлового будівництва і захисту населення, сприяє розвитку культури, науки, спорту та забезпечує охорону природи.

Колективи Центру естетичного виховання беруть активну участь у цьому русі і регулярно, проводять зустрічі, концерти, заходи та вистави спрямовані на благодійність а виручку від платних заходів також направляють на благодійні цілі, як загальнодержавного масштабу, так і безпосередньо конкретним людям.

Тільки в листопаді грудні 2014 року «зразковим художнім колективом» театром - студією естрадної пісні «Мікс», керівник заслужений діяч естрадного мистецтва України -  Ірина Легейда,  проведено концерт для дітей інвалідів, а народним театром під керівництвом керівника «зразкового художнього колективу» театру «Дзеркало» Світланою Разломовою показано чотири вистави: «Очень простая история», за п'єсою київського драматурга Марії Ладо, яку сьогодні ми представляємо на Ваш розсуд, до речі гроші отримані з продажу квитків на виставу перераховані на лікування Іллі Демешко.

Поспішайте творити добро!

 

Переглядів: 811 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024