Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 11.05.2024, 21:33

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Декабрь » 4 » ЦЕВ: "Квіти едему" зацвіли у Львові
00:01
ЦЕВ: "Квіти едему" зацвіли у Львові

"КВІТИ ЕДЕМУ" ЗАЦВІЛИ У ЛЬВОВІ!

 

 

 

Хореографічний ансамбль сучасного танцю «Едем» приїхав з І Міжнародного фестивалю-конкурсу «MUSIC START» , який проходив 27-30 листопада у місті Львові. Учасники виступили дуже добре, показали себе технічним, професійним  та дуже сильним колективом. Боротьба була важкою, серед 240 колективів, з них 60 хореографічних, «Едем» став лауреатом ІІІ ступеню в номінації сучасна хореографія, діти віком від 10-13 років. Два номерами у півфіналі - «Квіти Едему» та «Мрія», і один в фіналі - «Обійми». В Гранд шоу, на який були запрошені лише 7 танцювальних колективів з усієї України, в тому числі і «Едем», який презентував  номер «Квіти Едему», учасники мали змогу танцювати на неймовірно красивій сцені, з усіма спец ефектами: димом, яскравим світлом, професійним відео супроводженням під час виступу  і просто відчути себе справжніми зірками, бо на Гранд шоу мали змогу попасти лише найкращі.

Після цілодобового виснажувального дня, учасники мали змогу відпочити і насолодитися всіма диковинками Львову. Побували в майстерні шоколаду, де спробували справжній солодкий і дуже смачний гарячий шоколад. Завітали в крамницю пряника, приймали участь в майстер класі, самі розмальовували свої пряники, пробували їх, заходили в крамницю цукерок, де мали змогу спостерігати, як роблять цукерки і просто насолоджувалися солодкими хвилинами щастя. Були на високому замку, в підземеллях і на найвідоміших вулицях Львову. Кожного дня учасники були на вечорах знайомств (дискотеках), які проводили організатори конкурсу, приймали участь в майстер класах у Вадима Лященка (учасник «Танцюють всі», хореограф всеукраїнського масштабу та директор першої і єдиної на Західній Україні танцювальної студії європейського рівня підготовки «I Like art complex». Доречи, Вадим Ляшенко був учасником шоу-балету MyWay упродовж 5 років, увійшов у ТОП-20 телешоу «Танцюють всі», був асистентом хореографа у проекті «Майданс - 2» та головним хореографом проекту «Майданс - 3», а також хореографом «Шоу №1» та концерту на честь 15-річчя телеканалу Інтер, був танцівником шоу «95 квартал» та мюзиклу «Козаки», співпрацював із такими світовими зірками хореографії як Fransisco Gomez та Gigi Torres. Був обраний Франциско Гомесом як його офіційний представник в Україні у Release Dance Complex (2009-2010 рр.). Крім того, був хореографом та учасником шоу-програм таких зірок шоу-бізнесу: Олександр Пономарьов, Ассія Ахат, ТНМК, Алібі, Майя Мігаль, Kishe, Олександр).  Усюди разом з дітьми були і їх батьки . Вони дуже сильно допомагали, підтримували і були просто невід’ємною частиною нашого великого колективу. Від організаторів та членів журі почули багато приємних слів і похвал, особливо про синхронність, розтяжку , майстерне виконання елементів, а також про костюми, музику та  ідеї номерів.

Три дні промайнули як один, але спогади про містичне місто Львів залишаться у кожного учасника назавжди.

    

         

Переглядів: 948 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.4/13
Всього коментарів: 2
2 Яна  
0
Спасибо большое за приятные слова. Коллектив "Эдем" благодарит всех родителей за поддержку и веру в нас!!! Мы Вас очень любим!!!!!!!!!!!!!!

1 Юлия  
0
Не перестаю гордиться работой этого коллектива. В их творчестве, что есть большим трудом, столько желания, упорства, сил и стремления. Это тот случай, когда можно ставить в пример для подражания. Только у них СВОЙ стиль, индивидуальный подход руководителя и соответственная отдача от юных танцоров. Развивайтесь, поднимайте имя города! Всего Вам наилучшего! Больших побед, высоких взлётов и личного благополучия!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024