Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 10:49

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Март » 6 » ЦЕВ: Мамине свято!
11:36
ЦЕВ: Мамине свято!
"МАМИНЕ СВЯТО!"







Весна — улюблена пора року. З яким нетерпінням чекаємо ми завжди на неї, як скучаємо ми всі  взимку за теплом, яскравим сонечком, зеленню. Як радісно відчувати — весна все-таки переборола зиму! Після суворої зими, з холодними вітрами, хуртовинами, ожеледицею, приходить на землю чарівна весна, зігріваючи її теплим промінням.

Місяць березень іде

Щиро усміхається

Пісню лагідну веде,

З усіма вітається…

З приходом весни настає чарівне свято - 8 Березня, Міжнародний жіночий день, свято милих, любих та найкращих мам.

Напередодні  жіночого свята, а саме 3 березня, діти першого року навчання школи раннього розвитку «Джерельце» запросили своїх батьків на відкрите заняття, яке було присвячене матусям.

 Мама – це радість,

Мама – це свято,

Мама – це свято, це сонячний світ…

Разом з керівниками «Джерельця» дошкільнята  згадали перші пісні-колискові, які матусі співають малечам. В народі кажуть, що діти, яким співають колискові пісні виростають добрими, ласкавими та ніжними. Вихованці не тільки згадали слова колискових , а ще й заспівали їх для своїх матусь .

Підготували хлопчики та дівчата короткі, веселі віршики, забавлянки, ігри-потішки, які дуже легко запам'ятовуються і дарують радість, як батькам так і малюкам. «Сорока-ворона», «Кую, кую, чобіток» згадували діти та батьки.

Не тільки рідну українську мову, а й іноземну англійську знають вихованці школи раннього розвитку «Джерельце». Вірші та пісні разом з музичним керівником та керівником англійської мови продемонстрували дітлахи.

Якщо спитати у маленьких діточок, хто їх найкращий друг, то дуже часто можна почути, що це бабуся. Це саме вона все дозволяє своїм любим онукам, це саме вона завжди балує та виконує всі бажання онуків, бо дуже-дуже їх любить. Вірші та пісні онуки дарували своїм бабусям, зізнавались їм в коханні.

На святковому відкритому занятті діти показали батькам жартівливі таночки «Ріпка» та «Танок з іграшками», співали пісні, читали вірші, згадували колискові та ігри-потішки.

У мами добрі і ласкаві руки, вона все вміє. У мами вірне і чутливе серце — у ньому ніколи не згасає любов, вона ні до чого не залишається байдужою.  За все діти дякують своїх любих матусь. Наприкінці відкритого заняття  діти подарували матусям та бабусям подарунки, які зробили самі – весняні малюнки, а й ще щирі обійми і поцілунки.

За Ваш скарб дорогі мами, за дітей, за рідну пісню колискову, за рідну мову, за світлий серпанок дитинства — за все ми низько вклоняємось і кажемо щире «Спасибі». Щастя Вам, усмішок, солодкого стону душі!

         
    
Переглядів: 1036 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024