Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 15.05.2024, 19:01

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Апрель » 2 » ЦЕВ переможець обласного конкурсу:«Нехай квітує дерево родинне»
21:25
ЦЕВ переможець обласного конкурсу:«Нехай квітує дерево родинне»

ЦЕВ ПЕРЕМОЖЕЦЬ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ "НЕХАЙ КВІТУЄ ДЕРЕВО РОДИННЕ"

 

 

 

На виконання Плану обласних масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2014 рік, затвердженого наказом управління освіти і науки від 17.01.2014 № 18-ОД, згідно з наказом управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації «Про обласний конкурс сімейних дерев-родоводів «Нехай завжди квітує дерево родинне» від 14 лютого 2013 року № 104-ОД, зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Сумській області 22 лютого 2013 року за № 7/1403, з метою підвищення ролі родини в духовному, естетичному та національно-патріотичному вихованні дітей, збереження та розвитку народної культури, родинної творчості, вивчення історії роду, збереження його традицій з 4 по 15 березня 2014 р. було проведено заключний етап обласного конкурсу сімейних дерев-родоводів «Нехай завжди квітує дерево родинне».

На конкурс було представлено 28 робіт з 17 позашкільних навчальних закладів області. 

Активну участь у конкурсі взяли родини вихованців Глухівського центру дитячої та юнацької творчості, Глухівського районного будинку творчості школярів, Конотопського районного центру позашкільної роботи, Лебединського районного будинку дитячої та юнацької творчості, Недригайлівського районного будинку дитячої та юнацької творчості, Путивльського центру позашкільної роботи, Роменського центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, Сумського палацу дітей та юнацтва, Сумського центру науково-технічної творчості молоді, Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, Тростянецького районного палацу дітей та юнацтва, Шосткинського центру естетичного виховання, Великописарівського будинку дитячої та юнацької творчості, Охтирської гімназії, Охтирської ЗОШ І-ІІІ ст. №11, Білопільського центру дитячої та юнацької творчості.

При оцінюванні робіт ураховувались якість виконання дерева-схеми роду, наявність нарису, його змістовність та оформлення. Представлені роботи виконано в різноманітних техніках: витинанка, бісероплетіння, ліплення, паперопластика, аплікація, малюнок фарбами, комп’ютерна графіка. Нариси з історії родин оформлено в різних стилях і жанрах: біографічна інформація про членів родини, художньо-літературний стиль. Оформлення більшості робіт відповідає вимогам положення конкурсу. Конкурсні роботи свідчать про те, що родини-учасники провели ретельну пошуково-дослідницьку роботу щодо вивчення історії власного роду до V – VII коліна. На підставі висновків журі визначено нагородити грамотою Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю переможця заключного етапу обласного конкурсу дерев-родоводів «Нехай квітує дерево родинне» за зайняте І місце: - родину Ревенок (Шосткинський центр естетичного виховання)

Вітаємо!

Оргкомітет

Переглядів: 943 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024