Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 26.04.2024, 11:05

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Январь » 29 » ЦЕВ: прем’єра вистави.
14:33
ЦЕВ: прем’єра вистави.

"КАЗКИ КРІЗЬ КАМІННЯ"

 

 

 

Складний час, багато непорозумінь у суспільстві. Все це вражає психіку підростаючого покоління. І подекуди підліткам, що переживають душевну кризу нема з ким поділитись власними проблемами. «Зразковий художній колектив» театр «Дзеркало» Центру естетичного виховання вирішив зачепити цю актуальну тему показавши учням шосткинських шкіл  виставу під назвою «Казки крізь каміння» .

Світлана Разломова, керівник  зразкового театрального колективу «Дзеркало» Центру естетичного виховання,  про  п’єсу Ольги Ширенової розповідає, що участь у виставі «Казки крізь каміння»  захопила юних акторів. Бо якщо проаналізувати  саму історію, стає  зрозуміло - вона про кожного з нас, про ті проблеми з якими раніше чи пізніше стикається кожна людина у своєму житті. Але підлітки сприймають життєві труднощі особливо гостро. Тому важливо показати підростаючому поколінню, що усі життєві складнощі можна подолати - головне  знайти у собі сили протистояти проблемі. І герої п’єси повинні показати як це зробити.

 «Маусі» саме таке ім'я має персонаж роль якого виконує Ольга Хрущ учасниця театрального колективу «Дзеркало». Дівчина розповідає, що дія постановки протікає у клініці для важких підлітків. В ній знаходяться особистості з тими чи іншими особистими кризами. ЇЇ персонаж знаходиться там через непорозуміння у стосунках з коханим.  Душевні муки через справи сердечні, мабуть, найпоширеніша  проблема кожної молодої людини і добре, коли знаходиться людина, яка психологічно підтримати у такій ситуації, говорить Ольга.

Для десятикласника Дмитра Слуцького грати у цій постановці особливо хвилююче, адже глядачами у залі  -  учні його школи та однокласники. За його думкою дана вистава має важливу місію.

Людмила Акимівна, класний керівник 11-А класу першої школи, привела на виставу своїх учнів. Вона зазначає, що не тільки діти захопились дійством на сцені, а й її саму вразив цей непростий сюжет.

Самі ж підлітки залишали театрально-концертну залу центру естетичного виховання з різними думками. Але в одному усі погоджуються одностайно – такі життєві історії не можуть залишити байдужим нікого.

Треба зазначити, що дана постановка орієнтована на підлітковий вік. Вистава під назвою «Казки крізь каміння» буде показуватись протягом декількох днів у якості виховної години. Зразковий театральний колектив «Дзеркало» дякує усім глядачам та особливо Сергейко Наталії Олександрівні, начальнику управління освіти Шосткинської міської ради, за допомогу в організації проведення театрального тижня для учеників шосткінських шкіл.

Усіх бажаючих запрошуємо на виставу 4-5 лютого о 14-00 в приміщення ЦЕВ за адресою вул. Карла Маркса, 18.

Вхід для всіх бажаючих безкоштовний!!

         

    

Переглядів: 956 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024