Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 14.05.2024, 17:53

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Октябрь » 8 » ЦЕВ: В Київ за нагородами!
08:30
ЦЕВ: В Київ за нагородами!
"ЕКОДИЗАЙН" НА ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ВИСТАВЦІ "HANDMADE EXPO"!





5 жовтня 2013 року вихованці гуртка «Екодизайн» стали учасниками XVІІІ Всеукраїнської виставки «Handmade expo», яка проходила в Міжнародному виставковому центрі міста Києва.

На виставковому майданчику «HANDMADE-Expo» понад 180 учасників з України, Молдови, Білорусі, Грузії, Росії, Литви, Індії, Туреччини та Узбекистану представляли все, що пов'язано зі світом рукоділля та творчості!

Організатори виставки продовжили приурочену до року дитячої творчості в Україні співпрацю з дитячими творчими центрами Києва та областей і представили увазі відвідувачів роботи фіналістів конкурсу «АРТ КРАЇНА Kids». А конкурс авторського рукоділля для досвідчених майстрів «АРТ КРАЇНА» традиційно продемонстрував справжні шедеври і кожен відвідувач зміг переконатися, що рукоділля йде в ногу з часом і залишається актуальним.

Анікушин Данило за свою роботу з вовни «Космічна карусель» отримав І місце серед дитячих робіт.

Михайличенко Тетяна Василівна за свою картину з тополиного пуху «Мисливець» отримала І місце  серед дорослих.

Безносова Аліна та Рикова Вікторя отримали дипломи учасників і заохочувальні подарунки.

На виставці вихованці гуртка отримали нагороди та багато подарунків, придбали цікаві сувеніри, фурнітуру та матеріали для подальших робіт. Ось тут, дійсно, часу було замало-виставка велика і дуже цікава.

Попереду було відвідування галереї відомої української художниці Євгенії Гапчинської, яка зробила щастя своїм брендом, а критики і галеристи називають її «постачальником щастя №1», виставки робіт Вікторії Преображенської, знаменитої художниці-косміста, члена Міжнародного Художнього Фонду, члена Творчого союзу професійних художників Росії, засновника нового напрямку в мистецтві - «Космічне Полімистецтва Третього Тисячоліття»

Цього дня діти завітали до Київського Академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва, де мали можливість переглянути  мюзикл на 2 дії  відомого українського композитора Олександра Білаша „Золотий ключик, або Пригоди Буратіно” за казкою Олексія Толстого. Мовою музики, танцю і яскравого театрального дійства вистава розповіла про веселі пригоди дерев’яного хлопчиська, про страшного Карабаса-Барабаса та його ляльок, про те, що знайшли Буратіно та його друзі за дверцятами у комірчині тата Карла.

У зоопарку з задоволенням роздивлялися різних звірів і птахів, насолоджувалися гарною погодою, годували лебедів, фотографувалися.

Закінчився день чарівною прогулянкою вечірнім Києвом – майданом Незалежності, всі мали змогу сфотографуватися, потримати ручних голубів, насолодитися морозивом.

Щасливі і трішечки втомлені діти поверталися додому.
            
         
    
Переглядів: 986 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Октябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024