Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 07:37

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Май » 19 » Черговий творчий звіт «Мікс» присвятив весні.
23:51
Черговий творчий звіт «Мікс» присвятив весні.


ЧЕРГОВИЙ ТВОРЧИЙ ЗВІТ "МІКС" ПРИСВЯТИВ ВЕСНІ!

 

 

 

Відбувся черговий творчий звітний концерт зразкового театру естрадної пісні «Мікс» Шосткинського центру естетичного виховання. Концерт довгоочікуваний, фундаментально підготований учасниками колективу та його керівником – Іриною Легейдою, відмінником освіти України, Заслуженим діячем естрадного мистецтва України.

Майже три години тривало вокальне дійство, що було переповнене невимовним захопленням прекрасної пори року.

Міксовці продемонстрували всі свої вміння – у вокалі, хореографії. Кожний номер був окремою постановкою, яка вдало поєднувала найпрекрасніші види мистецтва, коштовним обрамленням якого були яскраві костюми, щирі посмішки і безкінечні оплески глядачів.

Цього весняного вечора «Мікс» проводжав у доросле життя трьох своїх випускниківНікіта Попов, Крістіна Кузьменко та Максим Марченко випускалися з чарівної країни «Міксу».

На їх адресу висловилася керівник колективу Ірина Легейда. Вона зазначила, що її вихованці йдуть у самостійне життя, вміючи бачити і розуміти красу навколишнього світу, більше того, вміють її оспівувати.

Від імені  адміністрації ЦЕВу, його педагогічного колективу на сцену було запрошено Світлану Разломову, керівника зразкового театру «Дзеркало»,  яка привітала випускників «Міксу» і вручила їм грамоти.

В свою чергу випускники сказали слова вдячності на адресу свого керівника – Ірини Легейди, хореографа колективу Ольги Ружанської, аранжувальника та звукооператора Івана Паніматченка, викладача фортепіано Олени Мирошниченко.

У звітному концерті взяли участь і випускники минулих років – Вікторія Тригуб, нині студентка Київського Національного авіаційного університету, Дар'я Павловська, зараз навчається у Київському університеті будівництва і архітектури, Яна Корж, яка опановує спеціальність податківця.

Неперевершено лунали голоси Катерини Яхно, Анастасії Федорченко, Ганни Приходько, Анастасії Прими, Валерії Єрохової, Софії Ніколаєвої, Івана Кривущенка, Карини Сипеєвої.

Своїм черговим звітним концертом учасники зразкового театру естрадної пісні «Мікс» вчергове довели, що їх  колектив – це дитинство, радість, світло.

         

              

Переглядів: 870 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024