Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 04.05.2024, 06:07

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Май » 23 » Черговий творчий звіт у Шосткинському ЦЕВ.
22:55
Черговий творчий звіт у Шосткинському ЦЕВ.

"ДЖЕРЕЛЬЦЕ" В "ЄДИНІЙ КРАЇНІ"!!!

 

 

 

 

23 травня 2015 року у глядацькій залі Шосткинського центру естетичного виховання відбувся черговий творчий звіт – на нього цього дня запросив «народний художній колектив» ансамбль танцю «Джерельце» (керівники – заслужений працівник культури України,  кавалер ордена княгині Ольга 3 ступеню Людмила Маковець та Яна Третьяк).

Відкрився творчий звіт колективу прологом «Єдина наша Україна» - саме він задав тон усьому концерту. Участь у ньому взяли шість груп «Джерельця».

А далі творчий звіт перетворився на феєрверк прем'єр  від всіх груп. «Капітошка», молдавский танець «Жайворонок», хореографічні картинки «Забавный паро-паровозик», «В каждом маленьком ребенке», «Где водятся волшебники», «Маленькі гуцулята», «Забави на жнивах»,  «Неразлучные друзья», білоруський танець «Лявониха», «Полька – запрошення».

Яскравими виглядали номери, які отримали під час концерту статус прем’єри виконання. Номери з «золотого» фонду колективу дбайливо передаються і отримують нове дихання завдяки новим виконавцям. Цього дня такими номерами стали  хореографічна картинка «Вітамінчики», «Флотский», «Квіткова  поляна», «Подоляночки», «Станичная плясовая».

Чекали на зустріч з глядачем і улюблені номери з широкого репертуару «Джерельця». Єврейський танець «Мика – моха», «Полька з двох боків», український дівочий танець «Горлиця», хореографічна картинка «Закаблуки», хореографічна композиція «Колоскове поле»,  «Український святковий», «Карпатські візерунки, «Артековський гопак».

Попрощалися діти з улюбленою хореографічною казкою «На балу у Мухи», яку разом з костюмами передали молодшим друзям зі свого колективу.

Приємно було під час концерту зустрітися з випускниками минулих років колективу. Три роки тому його покинула Катерина Петрушка, а рік тому Наталія Юрочкина. Сьогодні вони студентки університету імені Б.Гринченка, 3 і 1 курсу відділення хореографії відповідно. Вони привезли з собою творчі наробки – Катя виконала композиції «Голос жінки» та «Заплуталась» в стилі контемпорарі,  а Наташа «Східну композиція» та «Іспанський танець».

Традиційно колектив провів у самостійне життя своїх випускників. Звання випускник «Джерельця» - 2015 отримали цьогоріч Ярослав Ілляшенко, Микола Шалимов та Ольга Євменова. Для них підготували теплі слова від керівників,  сувеніри та Грамоти Шосткинського ЦЕВ, які вручив директор закладу Володимир Петрович Кисельов.

Грамоти за перемогу у хореографічному конкурсі «Квітневі викрутаси» (м. Ніжин) отримали і учасники двох груп «Джерельця». Їх вручили Зінаїда Куниця, головний спеціаліст Шосткинського управління освіти та Сергій Романцов, методист вищої категорії ЦЕВ.

Справжнім фурором виявився дебютний виступ нової групи «Джерельця. Вона створилася  саме 2014-2015 навчального року, але на творчому звіті колективу представила 2 номери – «Повільний вальс» та «Задорну кадриль». Група миттєво отримала особисту назву «університеточки», тому що склалася зі слухачів університету 3 віку, який декілька років тому, з ініціативи міського голови Шостки Миколи Петровича Ноги, став працювати у Шостці. Стоячи вітали глядачі виступ танцюристів «елегантного» віку, самій досвідченій танцюристці нещодавно виповнилося 81 рік.

Вихованці та керівники  народного ансамблю «Джерельце» висловлюють ПОДЯКУ батькам  за надання  допомоги для створення сучасних умов перебування дітей у приміщенні танцювального класу.  Особисту подяку  учасники колективу, разом з керівниками та їх батьками висловлюють міському голові Нозі Миколі Петровичу і директору ЦЕВ Кисельову Володимиру Петровичу за  щиру підтримку, яку кожний з них  відчув особисто.

У фіналі концерту дякували і батьківському комітету народного ансамблю танцю «Джерельце» в особі Наталії Бровач та Анни Гоголь, звукооператору Віктору Серому, Тетяні Михайличенко та Сергію Романцову за оформлення сцени.

Втомленим, але щасливим керівникам «Джерельця» заслуженому працівнику культури України, кавалеру ордену княгині Ольга Людмилі Маковець та Яні Третьяк, батьки і вихованці подарували море квітів на знак глибокої вдячності за важку і віддану працю.

ФОТОЗВІТ

         

       

     

Переглядів: 1099 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024