Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 12:45

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Март » 18 » «Чисто не там де прибирають, а там де не смітять»
00:16
«Чисто не там де прибирають, а там де не смітять»
"ЧИСТО НЕ ТАМ ДЕ ПРИБИРАЮТЬ, А ТАМ ДЕ НЕ СМІТЯТЬ"!




Центр естетичного виховання Шосткинського міської Ради бере активну участь у наведенні чистоти і порядку на вулицях міста. Сьогодні, як і завжди, цевівці з девізом «Разом зробимо місто чистим» вийшли на улюблене місце городян - парк ім. Жданова. «Ця акція необхідна, зокрема для нашого міста. За ці кілька погожих днів разом з співробітниками виконкому та працівниками пенсійного фонду ми привели в порядок досить велику територію. Я закликаю всіх жителів міста любити своє місто, якомога менше залишати за собою сміття і бути більш культурними» , - сказав Володимир Кисельов, директор ЦЕВ .

Мер міста впевнений, що для того, щоб місто дійсно стало чистішим, необхідно приймати конкретні дії. «Останнім часом дуже часто говориться про те, що треба зробити місто чистішим. Саме для цього ми сюди і прийшли. Найцікавіше, що сьогодні тут дуже багато молоді, тому що вони правильно розуміють свої завдання. Та й взагалі всі люди, які сюди прийшли, зробили це за покликом душі і серця» , - зізнається Микола Петрович .

Усі присутні очищали територію парку і прилеглу до нього територію. «Тут , після зимового сезону, залишилося багато сміття. Але зі своїм завданням ми добре справляємося і вже навели порядок», - сказала Ніна Сиваєва, заступник міського голови і подякувала всім присутнім за працю.

Участь у суботниках для працівників Центру естетичного виховання стала доброю традицією. Більш того, підтримати акцію з наведення чистоти в місті, в якому ти живеш, цевівці вважають своїм обов'язком.

Молодь за чисте місто - соціальна акція, яка кожен рік проводиться Центром естетичного виховання за підтримки Управління освіти, міськвиконкому та всіх кому небайдуже наше місто.

Чисте місто - це не тільки міська акція покликана покращити наше життя, зробити місто комфортнішим, чистішим і зручнішим для проживання. Чисте місто - це бажання спільно зробити наше місто таким, яким ми хочемо його бачити.

Мета акції - закликати всіх підприємців прибрати території біля своїх торгових точок які знаходяться біля ЦЕВу, а також запросити жителів міста взяти участь у щорічному міському суботнику з наведення порядку у нашому улюбленому місті!

         
         
   
Переглядів: 1003 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024