Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 04:54

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Август » 4 » Чулатове відзначило День села
02:02
Чулатове відзначило День села
У РІК ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ ВИХОВАНЦІ ЦЕНТРУ ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ПРИВІТАЛИ СЕЛЯН ЗІ СВЯТОМ!






Кілька років поспіль жителі села Чулатове Новгород-Сіверського району мають хорошу традицію – збиратися на святкування дня села. Співи, танці, привітання і частування – є традиційними атрибутами відзначення свята. Головним організатором якого є Кравцов Анатолій Олександрович.

 На масштабне гуляння запросили і колишнього односельчанина депутата Сумської обласної ради Віктора Ляшенко.

 У рік дитячої творчості привітати селян зі святом приїхали і вихованці Шосткинського Центру естетичного виховання. Вони побажали селянам здоров’я, благополуччя та оптимізму. «Бажаю, щоб любов до рідного села і надалі сприяли його стрімкому розвитку», ‒ наголосив директор ЦЕВ, депутат Шосткинської міської ради Володимир Кисельов, «Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, здійснюються всі заповітні мрії, а рідне село розвивається й квітне», ‒ додала Ірина Легейда -  художній керівник ЦЕВу, заслужений діяч естрадного мистецтва України.

 Урочиста частина супроводжувалася співами, танцями, конкурсами і виступами місцевих артистів та колективів Центру естетичного виховання:  зразкового театру естрадної пісні «Мікс» ( керівники Ірина Легейда і Ольга Ружанська)  та народної студії сучасного танцю «Шарм» (керівник Ірина Домащенко)

З промовою виступив, Анатолій Олександрович який побажав присутнім витримки, мужності, оптимізму, можливості втілити в реальність плани та задуми, подякував юним артистам, директору ЦЕВу Кисельову В.П. за чудовий концерт та висловив подяку за  підтримку міському голові Шостки - Нозі Миколі Петровичу.

 Ведуча свята  подякувала всіх присутніх за сприяння у відзначенні свята, та запросила гостей до святкового столу - частування  смачних страв і напоїв, серед яких: уха, куліш, чебуреки, традиційно український «снікерс» сало, по особливому смажена картопля, та інші  страви.

 У цей день Чулатове відпочивало, святкувало: хтось ласував шашликом, хтось танцював, співав, фотографувався на згадку. У народі кажуть: оселись там, де співають. А в цьому селі вміють працювати і співати: ліричні, задушевні, веселі і мелодійні пісні ще довго лунали над Десною.
         
    
Переглядів: 1040 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Август 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024