Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 02.05.2024, 04:00

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Февраль » 3 » Цикл: Наші спогади – 2015
09:39
Цикл: Наші спогади – 2015

КОНКУРС-ФЕСТИВАЛЬ "УСІ МИ ДІТИ ТВОЇ, УКРАЇНО!" - ЧЕКАЄ ВИХОВАНЦІВ ЦЕВ

 

 

Минуле літо для вихованців ЦЕВ було насичене великими і маленькими подіями. Спочатку це табір «Юність», який знаходиться на березі річці «Десна». Там дуже весело, багато нових знайомств. Кожен день у таборі  сповнений цікавими заняттями. Весь час влаштовувалися якісь заходи – конкурси, походи, ігри, театральні карнавали, дискотеки. Не було жодної хвилини, щоб хтось занудьгував. Скільки у вихованців тепер смішних фотографій! Ну а саме цікаве – це м. Одеса, Черне море, ДОЦ «Молода гвардія» і саме конкурс-фестиваль дитячої творчості “Усі ми діти твої, Україно!”, де, майже кожне літо, вихованці ЦЕВ демонструють свою майстерність.

Фотогалерея подій ІХ Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості “Усі ми діти твої, Україно!” - це чудовий спогад про літо,..

«Народний художній колектив» фольклорний ансамбль “ЛЮБИСТОК”, Центру естетичного виховання став Лауреатом IX Міжнародного фестивалю та отримав І місце у номінації фольклорне мистецтво.

Пропонуємо подивитися заключний концерт ІХ Міжнародного фестивалю “Усі ми діти твої, Україно!” якій відбувся 3 серпня 2015 року. Головний режисер - заслужений діяч мистецтв Валерій Коломієць.

Міжнародний фестиваль “Усі ми діти твої, Україно!” проводить Міжнародна освітньо-культурна Асоціація в партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Міністерством соціальної політики України, Міністерством культури України та УДЦ  «Молода гвардія». Музичний керівник Міжнародного конкурсу-фестивалю народний артист України О. Марцинківський. 

Фінал Х Міжнародного конкурсу-фестивалю відбудеться з 14 липня по 03 серпня 2016 року в Українському дитячому центрі „Молода гвардія” (м.Одеса). Вихованці «Народного художнього колективу» студії сучасного танцю «Шарм» пройшли відбірковий тур фестивалю, та вибороли право участі у ювілейному Х Міжнародному конкурсі-фестивалі.

Бажаємо їм гарного відпочинку та обов'язково чергової перемоги в конкурсі.

                                                                               За матеріалами Міжнародної освітньо-культурної Асоціації

Переглядів: 1161 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/12
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024