Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 14.05.2024, 17:36

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Октябрь » 1 » День добра й пошани людей старшого покоління
20:56
День добра й пошани людей старшого покоління
 ДОБРА Й ПОШАНИ ЛЮДЯМ СТАРШОГО ПОКОЛІННЯ БАЖАЮТЬ ВИХОВАНЦІ ЦЕВ!




Другий місяць осені починається з особливої дати – 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також ще й День ветерана.

Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 щорічно відзначає цей день. Рішення про щорічне відзначення в Україні Міжнародного дня громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян затверджено урядовою постановою від 26 вересня 1997 року № 1066 «Про щорічне відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку». Відповідно до Указу Президента України від 24 вересня 2004 року № 1135/2004 1 жовтня Україна відзначає і День ветерана.

День ветерана – це не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

Цей день є виявом поваги суспільства до людей старшого покоління, які є носіями кращих трудових традицій та духовних скарбів. Це хороша нагода уважніше поглянути на проблеми літніх людей, задуматися над шляхами їх вирішення.

І це гарний привід ще раз подякувати ветеранам війни та праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям і колегам, які передають нам свій життєвий досвід і є взірцем для наслідування молодим поколінням.

Творчі колективи Центру естетичного виховання з глибокою повагою ставляться до наших ветеранів і тому не могли залишитися осторонь. У цей день вихованці народного фольклорного ансамблю "Любисток" разом зі своїм керівником, заслуженим діячем естрадного мистецтва України, заслуженим працівником культури України, Тетяною Стегайло представили свою концертну програму в Шосткинському територіальному центрі "Топольок".

Адміністрація і профспілковий комітет ЦЕВ разом з народним депутатом України Ігорем Федоровичем Молотком привітали ветеранську організацію Центру естетичного виховання, а зразковий театр естрадної пісні "Мікс",  (керівник заслужений діяч естрадного мистецтва України, відмінник освіти України Ірина Легейда), подарував ветеранам свій музичний кліп. 

Доброго вам здоров’я, вічної молодості душі, тепла від рідних та благополуччя, дорогі ветерани!

         
Переглядів: 954 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Октябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024