Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 13.05.2024, 14:14

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2023 » Март » 15 » ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ!
09:59
ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ!

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ!

 

 

 

14 березня в Шосткинському центрі естетичного виховання пройшов виховний захід, присвячений Дню українського добровольця.

Вже другий рік поспіль, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення до України. Десятий рік відтоді, як триває війна росії проти України. Не важливо, який день і який рік. Війна згуртувала всіх нас - і ми продовжуємо творити нову історію. Об’єдналися схід і захід, північ і південь заради спільної мети – Перемоги над ворогом. Не можна не відзначити внесок на шляху до Перемоги добровольчих формувань. Саме на їх честь в 2017 році був започаткований День українського добровольця.

Цьогоріч цей день особливий, надзвичайно актуальний і важливий. Ми не могли навіть уявити, що через війну з боку росії добровольцями стане така велика кількість українців!

Це і справді люди доброї волі. Вони від усіх своїх сердець та душ творять найблагороднішу справу – захист Батьківщини та народу. У всіх містах нашої Держави і ними зараз тримається оборона та захист нас усіх.

Здатність добровольців до самопожертви вражає! Це сучасний приклад для усього світу істинної боротьби за свободу, правду, співгромадян. Українські добровольці перші стали на захист найдорожчих символів свободи і волі, віри та сили українського народу – Прапора, Герба і Гімна.

У фойє Шосткинського ЦЕВу пройшли майстер-класи з виготовлення фенічек гуртків декоративно-прикладного мистецтва: «Художня вишивка», «В’язання», керівник Наталія Буцик, «Дизайн соломою», керівник Наталія Симоненко, «Зразковий художній колектив» майстерня «Бісероплетіння», керівник Світлана Коновалова. Майстер-клас «Малюємо перемогу» провела Тетяна Михайличенко, керівник «Зразкового художнього колективу» студії образотворчого мистецтва «Мальва».

      

У виконанні Тетяни Стегайло, заслуженого діяча естрадного мистецтва України, заслуженого працівника культури України пролунала пісня «Квітка – душа».

Вишуканий «Вальс» виконали учасники ансамблю спортивно – бального танцю «Реверанс», керівник Марина Барсукова.

Хореографічну композицію «Нескорена» виконали учасники «Народного художнього колективу» студії сучасного танцю «Шарм», керівник Ірина Домащенко, заслужений діяч мистецтв України, солістка Владілена Конча.

    

«Вітер віє» заспівали учасники «Народного художнього колективу» фольклорного ансамблю «Любисток», керівник Тетяна Стегайло, заслужений працівник культури України.

Хореографічна мініатюра «Україночка» - виконала Анастасія Радохліб, солістка «Народного художнього колективу» хореографічного ансамблю «Сюрприз», керівник Олексій Дейнека.

«Я утверждаюсь!» (Павло Тичина) - читав Микита Єрохов, вихованець «Народного художнього колективу» театру «Дзеркало», керівник Світлана Разломова.

    

«Народний художній колектив» ансамбль народного танцю «Джерельце» виконав запальні «Закаблуки», керівники Людмила Маковець, заслужений працівник культури України та Яна Трет’як.

«Запали вогонь», виконали учасниці «Зразкового художнього колективу» театру естрадної пісні «Мікс», керівник Ірина Легейда, заслужений діяч естрадного мистецтва України.

«Український святковий» виконали учасники «Народного художнього колективу» ансамблю народного  танцю «Світанок», керівники Тетяна і Олег Демичі, відмінники освіти України.

    

Наше життя змінилося. Назавжди і у кожного. Немає жодної людини, якій би зараз було легко: у кожного свій тягар, але мрія у нас одна - Перемога. Тому ми потрібні один одному морально та фізично. Ми вже вкотре переконалися в тому, що саме в єдності наша сила!

День українського добровольця - день людей, які стали пліч – о – пліч, щоби захистити чудову, багату, мальовничу землю нашої славної України. Немає життя без України, бо Україна – це мати, яку не вибирають, бо Україна – це доля, яка випадає раз на віку, бо Україна – це пісня, яка вічна на цій землі, бо Україна – це наше минуле, сьогодення і майбутнє.

На заході були присутні добровольці - Андрій Кочаток, Микола Трофимець, Марина Медведєва, які запевнили, що Перемога вже поруч. Секретар Шосткинської міської ради Оксана Шаповал привітала добровольців з цією особливою датою.

Військові, волонтери, медики, механіки, водії, аграрії, вчителі та багато інших людей добровільно об’єдналися в одне багатомільйонне народне військо, щоб боротись з російськими окупантами.

            Ми переможемо!

Переглядів: 386 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Пошук
Календар
«  Март 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024