Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 30.04.2024, 01:18

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Март » 21 » День високого мистецтва та смаку – Міжнародний день театру
15:16
День високого мистецтва та смаку – Міжнародний день театру

ДЕНЬ ВИСОКОГО МИСТЕЦТВА ТА СМАКУ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТЕАТРУ!

 

 

 

Міжнародний день театру відзначається щорічно 27 березня починаючи з 1962 року. Він був заснований у Відні на IX конгресі Міжнародного інституту театру (МІТ) при ЮНЕСКО. Діяльність МІТ, згідно з його статутом, має бути направлена на «зміцнення миру і дружби між народами, на розширення творчої співпраці всіх діячів світу»

Більш  70 театральних колективів України щовечора вводять своїх глядачів в країну відкриттів, показують їм героїв нашого часу, знайомлять зі скарбами класики, кличуть до роздумів про час і про себе. Шість театрів опери і балету відкривають чарівний світ музики, гармонії і краси, три театри музичної комедії і оперети кличуть до себе любителів цього іскрометного жанру. Лялькові театри і театри юного глядача долучають до мистецтва дітей. Але найпоширеніші театри - драматичні і музично драматичні серед яких вагому частку займають дитячо-молодіжні колективи позашкілля України..

У Центрі естетичного виховання працює театральний колектив «Дзеркало» під керівництвом талановитого керівника, режисера - постановника Світлани Петрівни Разломової. Для  життя театрального колективу «Дзеркало» 2011 рік став найважливішим, так як колективу було  присвоєне звання «Зразковий художній колектив». У 2015 році це високе звання  було підтверджено наказом  Міністра освіти і науки України від 10.08.2015 № 864. Інновацією стало проведення творчих проектів з трьома віковими категоріями.

День театру, який став традиційним, показав, наскільки одне захоплення може об´єднати та здружити вихованців різних вікових категорій. Експериментом в колективі стало проведення акторського тренінгу вихованцями старшої групи з вихованцями молодшої групи. Треба відмітити підготовку та серйозне відношення до цієї справи двох сторін. Участь колективу у Міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсах підтверджує майстерність вихованців та їх керівника. Безліч нагород та дипломів, як колективу, керівнику, так і особисто вихованцям підтверджує, що зразковий театральний колектив ЦЕВ е одним з найкращих молодіжних театральних  колективів області.

З нагоди Міжнародного дня театру в Україні, 27 березня, Центр естетичного виховання Шосткинської  міської ради запрошує усіх жителів  та гостей міста на театральні вистави до нашого залу у Центр «Юність» за адресою  м. Шостка, вул. К-Маркса,18:

  • О 12-00  «Фикси Шоу» (Як Дім Дімич став фіксиком) Єдине в Україні ліцензійне шоу від творців мультфільму. Ціна квитка від 50.00 гривень.
  • О 16-00  «Веселий Роджер» - прем’єра вистави. Це  піратська історія про любов, дружбу та  пошук скарбів у постановці  театру «Дзеркало» ЦЕВ.    Вхід вільний.

Чекаємо на Вас!

    

Переглядів: 1140 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/22
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024