Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 19.05.2024, 13:21

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Июль » 17 » Депутати стали на захист парку.
00:07
Депутати стали на захист парку.

ДЕПУТАТИ СТАЛИ НА ЗАХИСТ ПАРКУ!

 

 

Спільними зусиллями співробітників Центру естетичного виховання, вже вкотре за літо, була приведена в порядок територія парку біля колишнього БК Жданова. З території парку було вивезено велику кількість сміття, накиданих гілок. Були побілені дерева і паркан парку по вул. Горького, та й сам парк приведений в порядок. Всі бажаючі змогли відвідати парк, а  свіжо наведена чистота лише додала гарного настрою. Співробітники Центру естетичного виховання, кому, власне, і доводиться стежити за чистотою парку, жалкують лише про те, що чистота в парку недовговічна. Так як охороняти парк практично нікому, незабаром вандали знову можуть привести його в непривабливий вигляд. У нашому місті не так багато місць, де можна дійсно відпочити далеко від доріг, машин, шуму. Я пам'ятаю, ще дітьми ми дуже любили гуляти в цьому парку. Тоді ще працювали каруселі і ми по вихідних прохали батьків піти не в магазин за іграшками, а на прогулянку в цей зелений куточок міста. Кажуть, що тільки власну працю шкода. Взагалі хочеться звернутися до всіх людей. Давайте почнемо любити своє місто! Любити не на словах, а на ділі. Ставиться з повагою до чужої праці і, по можливості, докладати особисті зусилля для благоустрою рідного міста. Працівників ЦЕВ, жителів міста, які борються за збереження рекреаційної зони парку імені Жданова, підтримали міський голова і депутати міської ради. На черговій сесії міської ради парламентарії винесли рішення розібратися в ситуації з організацією незаконних землевідведень та заборонити незаконну торгівлю на території парку Жданова. 

Нагадаємо, парк «Жданова» почали захоплювати підприємці з ринку, ставити контейнери, організовувати торгівлю з наметів і лотків. Жителі міста побоюються, що найзручніше місце для прогулянок зникне, а розрізаний на частини парк фактично припинить своє існування. Сподіваємося, що рішення прийняте на сесії міської ради зупинить вакханалію по захопленню землі в парку, а всі відповідні служби, зазначені в рішенні, негайно візьмуть його до виконання. 

Директор ЦЕВа Володимир Кисельов попросив внести в проект рішення ще одне доповнення - ліквідувати автостоянку біля входу в ЦЕВ і включити в депутатську комісію по парку представника ДАІ. 

Також було вирішено задіяти в роботі комісії правоохоронців, санітарну, ветеринарну та податкову служби. 

Відносно парку вирішено однозначно - територію захистити, торгівлю – прибрати.

         

    

Переглядів: 784 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024