Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 04.05.2024, 15:00

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Март » 6 » "ДЛЯ ОДНІЄЇ ТЕБЕ": В ШОСТЦІ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ АРТУРА БОССО!
11:31
"ДЛЯ ОДНІЄЇ ТЕБЕ": В ШОСТЦІ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ АРТУРА БОССО!

"ДЛЯ ОДНІЄЇ ТЕБЕ": В ШОСТЦІ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ АРТУРА БОССО!

 

 

 

 

 

На честь Міжнародного дня 8 березня для всіх мешканців міста артист подарував прекрасний настрій та задушевні пісні переможець багатьох українських конкурсів та фестивалів Артур Боссо. Свою шоу – програму Артур цілком і повністю присвятив прекрасній статі – жінкам, яким протягом усього вечора дарував визнання у коханні та посмішки.  Жінки сповна оцінили одкровення Артура та не стримуючи своїх почуттів відповідали йому подарунками, поцілунками, а найемоційніші прихильниці вголос висловлювали свої захоплення.

Побачити і насолодитися новим концертним шоу цього вечора прийшли не тільки прихильниці творчості Артура Боссо, а й друзі артиста – керівники колективів і вихованці центру естетичного виховання, а саме: «Народний художній колектив» студія сучасного танцю «Шарм»  виконала новий номер «Бантикі білі»,  а ще підготувала творчий подарунок артисту – танок до його пісні «Чекай». Він був виконаний під живе виконання Артура Боссо. Вихованці клубу спортивно – бального танцю «Реверанс» (керівник Євген Зарічняк) зустріли артиста трепетною «Мелодією кохання». Заслужений працівник культури України, керівник народного фольклорного ансамблю «Любисток» Тетяна Стегайло виконала сольну пісню,  а разом із «Шармом» хореографічною картинкою «Ми – українці» відкрила український блок концертного шоу.

Міська влада та особисто мер Шостки Микола Петрович Нога, дякують артисту за благодійність – безкоштовно концерт відвідали жінки, що працюють у військоматі, відділені МНС, мами воїнів АТО, вихованці школи – інтернату та інші соціально незахищені категорії  місцян.

Кожний, представлений глядачеві номер, являв собою невеличку міні – виставу зі своєю сценографією і постановкою, він вдало вплітався у спільну ідею програми – визнання Артиста в коханні до жінки – мами, жінки – подруги і просто Жінки. Оригінальне оформлення сцени та світові ефекти створювали ефект присутності глядача всередині шоу. Живий звук та присутність гітариста на сцені примушували всіх завмирати від захоплення та співпереживати кожній пісні.

Півторагодинне шоу промайнуло, як одна мить. Сам Артур після концерту признався: «Я дуже радий, що у нас все вийшло, що вдалося не розважити глядачів, а пробудити в них емоції любові. Це і було моє головне завдання!»

Український співак і ведучий Артур Боссо на сьогоднішній день є яскравим представником вітчизняного шоу – бізнесу. Його природний артистизм і неабиякі вокальні данні підкорюють публіку. Кожна поява Артура на сцені – це запальне шоу! Професійний артист, живий звук, міцна енергетика – такий концерт прийшовся до душі глядачеві!

Артур буває різним -  ліричним, дотепним,  зухвалим, але він завжди закоханий. В першу чергу, в саме ЖИТТЯ!

Є ж все-таки любов на світі! Девіз Артура Боссо такий: "Любов - це міст, який необхідно вибудовувати щодня. Зрозуміло, з обох боків!".

Офіційний сайт  Артура Боссо

Фотозвіт

  

         

Переглядів: 1278 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/22
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024