Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 17.05.2024, 19:35

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Январь » 8 » До 75-річчя Сумщини.
22:46
До 75-річчя Сумщини.
РІЗДВЯНИЙ КАЛЕЙДОСКОП ДИТЯЧИХ ТАЛАНТІВ!





08 січня, о 17.00 у Центрі естетичного виховання відбувся гала-концерт приурочений 75-річчю утворення Сумської області та різдвяним заходам, якій мав символічну назву: «Різдвяний калейдоскоп».

Радість глядачам дарували відомі творчі колективи Центру естетичного виховання: Зразковий театр естрадної пісні "Мікс", народний аматорський фольклорний ансамбль "Любисток", народний ансамбль танцю "Джерельце", народна студія сучасного танцю "Шарм", народний хореографічний ансамбль "Сюрприз", ансамбль бального танцю «Реверанс", свої музичні композиції виконували вихованці та керівники гуртків ЦЕВ.

Цей захід став своєрідним підсумком реалізації в нашому місті Указу Президента України "Про проведення у 2013 році в Україні року дитячої творчості"  та соціальних ініціатив Президента України щодо роботи з обдарованими дітьми  "Діти - майбутнє України". Одним із важливих завдань для регіональної влади   було створення належних умов для якісної та цікавої позашкільної діяльності. По всій Сумщині, та зокрема в Шостці,  відновлена і покращена робота різноманітних гуртків і секцій. 

Чимало представників молоді та їхніх наставників відверто зізнавалися, що працювали над поставленими завданнями  з цікавістю і задоволенням. Воно й не дивно, враховуючи той факт, що в Центрі естетичного виховання займається 2546 вихованця. Для заохочення таких хлопчиків і дівчаток протягом усього року в ЦЕВі було проведено близько  300 інтелектуальних ігор, виступив, концертів, виставок, конкурсів та фестивалів з різних жанрів мистецтва.

Діти довели, що Центр естетичного виховання  може пишатися своїм всебічно розвинутим підростаючим поколінням. Недарма  Центр естетичного виховання Шосткинської міської ради  визнано переможцем в категорії «Позашкільні навчальні заклади міського підпорядкування» та  нагороджено Дипломом переможця  Рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників» за 2013 рік. (Наказ МОН  від 26 грудня 2013 р. №55 «Про підсумки проведення відкритого рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників» у 2013 році.)

Мер міста Микола Нога, під патронатом якого проходив захід, і його заступник Ніна Олексіївна Сиваєва щиро захоплюються досягненнями юних митців (більшість із яких є переможцями міжнародних та всеукраїнських фестивалів, різноманітних мистецьких конкурсів) та висловлюють щиру вдячність  їх наставникам за сумлінну, професійну і результативну роботу з  молодими талантами.

Було відзначено, що 28 грудня 2013 танцювальний проект Dance-fest "Краса Сумщини", офіційно визнаний наймасштабнішим телевізійним шоу обласної державної телерадіокомпанії «РТС», завершився грандіозним гала-концертом у обласному центрі. Танцювальною столицею Сумщини  залишилося невелике, але дуже талановито місто Шостка. Шосткинці  були визнані переможцями проекту. Вони отримали кубок губернатора та сертифікат на 20 тис. грн., а також Диплом лауреата та кубок за креативність постановки танців.

Концерт пройшов, як кажуть, на одному диханні. Самодіяльні колективи змінювали один одного, дарували глядачам радість, поєднуючи традиційне автентичне мистецтво Сумщини із сучасними тенденціями його розвитку. А вдячні глядачі не шкодували аплодисментів та вигуків «Браво!» А Дід Мороз зі Снігуронькою пригощали всіх присутніх цукерками.

         
    
Переглядів: 1141 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024