Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 15.05.2024, 01:04

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Июль » 8 » До побачення «Юність», до наступної зустрічі у майбутньому!!!
21:31
До побачення «Юність», до наступної зустрічі у майбутньому!!!
ДО ПОБАЧЕННЯ "ЮНІСТЬ", ДО НАСТУПНОЇ ЗУСТРІЧІ У МАЙБУТНЬОМУ! 









Мешканці тематичної зміни «Юність» Шосткинського центру естетичного виховання обласного наметового табору «Сузір’я»  урочисто проголосили про завершення сезону «Літо - 2013». Майже миттєво пролетіли два тижні для більше сотні хлопчиків і дівчаток. Вони були сповнені виключно позитивними емоціями. На будь який смак розважальні і спортивні заходи, дискотеки, демонстрація фільмів на великому екрані, вечірні посиденьки біля вогнища, пісні під супровід романтичної гітари – все це залишиться у спогадах.

Урочиста церемонія закриття табору вийшла трохи сумною. Востаннє загони промовляли свої назви та девізи, востаннє співали загонові пісні – всі вони розуміли, що попереду нові заїзди, але вже наступного року.

До «робінзонів» «Юності» звернулася Олена Кравченко, керуюча справами Шосткинського виконкому. Олена Миколаївна передала вітання міського голови Шостки Миколи Петровича Ноги і побажала дітям зберегти дружню атмосферу табору у своїх серцях.

Володимир Кисельов, керівник тематичної зміни  зазначає, що підготувати до прийому дітей місцевість було практично неможливо тільки зусиллями працівників ЦЕВу. Щоби організувати гідний відпочинок прийшлося попрацювати всім спільно – до справи облаштування території приєдналися і працівники виконкому, і депутати міської ради, і військова частина 3022 і всі, кого діти – відпочивальники вважають своїми найліпшими друзями.

В останні дні зміни Шосткинська міська організація Партії Регіонів запропонувала дітям конкурс малюнків під назвою «Якою я хочу бачити рідну Шостку». Творчо виховані художники внесли деякі корективи і конкурс трансформувався у визнання в коханні не тільки Шостці, але й всій Україні. Під час урочистої лінійки Володимир Кисельов, депутат Шосткинської міськради, заступник голови Шосткинської міської організації Партії регіонів нагородив учасників і переможців творчого конкурсу. Дітям були вручені заохочувальні призи, а переможцям Дипломи і подарунки. Марина Шульга віднині володарка 3 місця конкурсу, Анна Паршина посіла 2 місце, а Анастасія Ющенко -  зайняла 1 сходинку. Діти зазначили, що здорово писати картини на лоні чудової природи, яка надихає на творчість і підказує теми сюжетів.

Особливу увагу на урочистій лінійці приділили випускникам ЦЕВу 2013 року. Наталія Ющенко, вихователь загону, в якому відпочивали саме випускники, зі сльозами на очах побажала їм удачі у дорослому житті і висловила надію, що у майбутньому вони не пропустять жодного заїзду, але вже у якості вихователів.

Закриття зміни співпало зі святом Івана Купала. Воно не могло пройти поза увагою творчих особистостей. Тому, на березі Десни виросла купальська Марина, яку прикрасили квітами та стрічками. Сплели вінки, в яких дівчата були схожі на чарівних Мавок. Сумерки спустилися на Петровські редути – їх прикрасили вогники свічок, які у віночках пустили у річку під справжні купальські пісні, довго дивилися їм услід, тримаючись за руки. А потім і дорослі, і малі плигали через Купальське вогнище. Всім відомо, що воно цієї ночі стає магічним. Чи шукали діти цієї чарівної ночі квітку папороті – залишилося таємницею. Але свято всім дуже сподобалося.

Сезон «Літо 2013» у «Юності» добіг свого завершення. Відпочивальники вже почали збирати валізи – вже за добу вони поїдуть до міських помешкань і головне місце у їх чемоданах займуть добрі спогади про їх улюблений наметовий табір на березі «Десни», зустрічі з яким чекатимуть рівно рік.

До побачення «Юність», до наступної зустрічі у майбутньому!!!
         
Переглядів: 922 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024