Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 15.05.2024, 00:54

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Июль » 11 » «Джерельце» в «Артеку» на «Щасливих долонях»
00:58
«Джерельце» в «Артеку» на «Щасливих долонях»
"ДЖЕРЕЛЬЦЕ" В "АРТЕКУ" НА "ЩАСЛИВИХ ДОЛОНЯХ"!








Напевно кожному ще з дитинства знайоме назва - «Артек». Юнаки і 20, і 10 років тому все б віддали, щоб потрапити в цю країну дитинства на березі Чорного моря. Напевно, і в наші дні, кожен батько і кожна дитина мріють провести тут незабутні дні канікул.

Цього літа для 24 учасників народного ансамблю танцю «Джерельце» ця мрія стала дійсністю. Зараз діти зі своїм керівником Заслуженим працівником культури України Людмилою Серафимівною Маковець відпочивають у Криму та беруть участь у VIІI Міжнародному конкурсі-фестивалі «Щасливі долоні».

Вихованці народного ансамблю танцю «Джерельце» чудово показали себе ще під час проведення І фестивалю, а організатори відзначили професіоналізм керівника і запросили Людмилу Серафимівну бути членом журі фестивалю. Саме тоді почалася співпраця організаторів фестивалю та танцювального колективу шосткинського Центру естетичного виховання. Хлопців ще не раз запрошували бути гостями та учасниками всіляких фестивалів і конкурсів, що проводяться в Артеку.

Але цей рік - особливий, адже саме обличчя наших вихованців разом з генеральним директором - головою благодійного фонду «Щасливі долоні» Оленою Поддубной є обличчям фестивалю. Фото було зроблено два роки тому, коли старші діти - випускники були учасниками фестивалю.

Цього року Людмилу Серафимівну Маковець знову запросили бути членом журі фестивалю, а дівчат та хлопців «Джерельця» чекав сюрприз.

Їх розмістили у найкращому та найдорожчому таборі Артека - «Морському», корпуси якого знаходяться в 50 метрах від моря.

Хотілося б побажати їм приємного відпочинку, сонячної погоди, теплого моря, безліч приємних емоцій і нових знайомств. Свій загін хлопці назвали «Корабель мрії» - за назвою одного з танців колективу, який був поставлений саме тут в Артеку головним хореографом шоу «Щасливі долоні».

Будемо вірити, що в плаванні по водах Чорного моря корабель зустріне безліч чудових людей, зірок кіно та шоу-бізнесу, запрошених на фестиваль.  І, що на цьому кораблі юні танцюристи, досягнуть нових висот хореографічного мистецтва, ї вже днями повернуться додому засмаглими і здоровими, а скарбничку «Джерельця» поповнять нові нагороди та дипломи.

Кожна дитина, незалежно від умов, в яких вона виховується, має право на всебічну підтримку та розвиток її талантів. Про це заявила Міністр соціальної політики України Наталія Королевська під час участі у церемонії нагородження переможців VIІI Міжнародного конкурсу-фестивалю талановитих дітей-сиріт «Щасливі долоні», який відбувся у дитячому центрі «Артек» 7 липня.

За її словами, надзвичайно важливо, щоб кожна дитина відчувала увагу та підтримку дорослих незалежно від того, де вона виховується - в родині, у будинку сімейного типу, чи в інтернаті. «Маємо усвідомити всі, що чужих дітей не буває. Що всі діти є талановитими, сміливими, креативними. Вони надихають своєю жагою до нових знань, знайомств, творчості. Коли сьогодні я дивилася в очі цих щасливих дітей, розуміла, що у нашої країни є майбутнє», - сказала Міністр.
    
Переглядів: 1215 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024