Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 11.05.2024, 23:21

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Декабрь » 9 » «Джерельце» знову на вершині слави!
17:58
«Джерельце» знову на вершині слави!

"ДЖЕРЕЛЬЦЕ" ЗНОВУ НА ВЕРШИНІ СЛАВИ!

 

 

 

 

6 грудня 2014 року у місті Києві проходив Всеукраїнський вокально-хореографічний конкурс-фестиваль «Kiev Art Time», у якому "народний художній колектив" ансамбль народного танцю  «Джерельце» центру естетичного виховання Шосткинської міської ради на чолі з Людмилою Маковець взяло участь.

Не дивлячись на те, що конкуренти були сильні, з різних міст, таких як: Київ, Чернігів, Бровари, Ніжин, Чернівці, Полтава, Ужгород та інші,  «Джерельце» виступило гідно з номерами: «Закаблуки» та «Український гопак» , які принесли їм 1 місце. Колективу також вручили додатковий приз: сертифікат на 25% знижку на конкурс у Литві у червні наступного року.

Оцінювало учасників компетентне журі: Лілія Миколаївна Чорноус -Заслужена артистка України, доцент кафедри хореографії Державної академії керівних кадрів культури і мистецтв, головний балетмейстер Академічного ансамблю пісні і танцю державної прикордонної служби України,  Ірина Миколаївна Гутник-Кандидат педагогічних наук, професор, завідувач кафедри народної хореографії Київського національного університету культури і мистецтво. Постійний член журі Всеукраїнського телевізійного дитячого конкурсу «Крок до зірок», а також для конкурсантів було великою честю, що їхній виступ оцінював Народний артист України, Почесний професор Національного університету культури та мистецтв України, Член національного союзу хореографів України, Лауреат міжнародних конкурсів та Танцмейстер-Григорій Миколайович Чапкіс, який був головою журі. Він подякував народним колективам за те, що у досить непростий час, діти своїми народними танцями прославляють українську націю.

 Самі ж учасники «Джерельця» розповідають:

«Ми були вражені такою кількістю номерів. Їх було аж 97!! Номери були зовсім різні, починаючи від народного танцю, закінчуючи вуличними. Ми отримали величезне задоволення від багатогодинного перегляду танцювальних номерів. Колективи були сильні, дивитись було цікаво. Безмежно раді, що взяли участь у цьому конкурсі.»

Кінець року для «Джерельця» закінчується вдало. Ця поїздка поповнила скарбничку перемог колективу. Бажаємо натхнення, творчих успіхів та ще багато перемог у Новому році!

    

Переглядів: 807 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024