Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 29.04.2024, 02:18

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Июль » 7 » Гран-Прі до Шостки привезе «ЛЮБИСТОК»!
16:14
Гран-Прі до Шостки привезе «ЛЮБИСТОК»!

ГРАН-ПРІ ДО ШОСТКИ ПРИВЕЗЕ "ЛЮБИСТОК"

 

 

 

 

У курортну зону міста Одеса на березі Чорного моря в  ДОЦ «Молода гвардія»  з’їхались талановиті, яскраві творчі колективи майже з усієї   України. Між собою змагалися Зразкові та Народні  аматорські колективи, переможці Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.  На  Х Ювілейний Всеукраїнський дитячий конгрес «Зіркові канікули у «Світі талантів»  був запрошений  «Народний художній колектив» фольклорний ансамбль «ЛЮБИСТОК» Центру естетичного виховання Шосткинської  міської ради, керівник Стегайло Тетяна.

За роки свого існування конгрес відкрив багато юних талантів, підтримав обдарованих дітей різних верств населення, надав можливість талановитим дітям реалізувати себе як творчих особистостей. Ювілейний Х Всеукраїнського конгрес випустив 3 дипломанта, 5-ть володарів гран-прі та більше 80-ти власників І, ІІ, ІІІ та ІV премій.

Оцінювали  виступи компетентне журі серед  якого: співголови журі конгресу  - Олександр Злотник – Народний артист України, професор, композитор, Ректор Київського інституту музики імені Глієра; Олексій Богданович - Народний артист України, лауреат національної премії ім. Т.Г. Шевченка;  Лідія Лісімова – Почесний Президент Міжнародної громадської організації «Жінка ІІІ тисячоліття»;

За рішенням журі одноголосно «Любисток» серед дитячих колективів  України виборов Гран-прі!

«Нашим емоціям не було меж! Дитячий конгрес  –  незабутні враження та естетичне задоволення!» – ділиться  керівник колективу Тетяна Стегайло – «Різноманіття виступив та концертів, які ми переглянули, нікого не залишило байдужим. Це обмін досвідом, знайомство з новими дитячими колективами  та їх креативними ідеями, зустріч з «старими» друзями, з якими спілкуємось  з інших різноманітних фестивалів і  конкурсів.  Майстер-класи від членів журі. І, звичайно ж, тепле море! Сподіваємось ще приїхати до гостинної Одеси!»

Шосткинська міська влада Вітає з черговою перемогою Центр естетичного виховання та його творчій колектив «Любисток»!

 Це достойне завершення творчого року! Будемо чекати концертів  «Любистку» у вересні.

       

       

Переглядів: 1229 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/12
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024