Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 02.05.2024, 10:10

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Февраль » 3 » "Я ЖИВУ В УКРАЇНІ!"
17:36
"Я ЖИВУ В УКРАЇНІ!"

"Я ЖИВУ В УКРАЇНІ!"

 

 

 

Прем’єра   пісні "Я живу в Україні" на слова  О. Кононенка , муз. О. Марцинківського  відбулась 3 серпня 2015 року під час проведення   заключного  концерту  ІХ Міжнародного фестивалю “Усі ми діти твої, Україно!”. Її виконали лауреати IX Міжнародного фестивалю:

  • Народний художній колектив вокальний ансамбль „Співограй”  Центру творчості дітей та юнацтва „Соняшник” м. Біла Церква. Керівник - Гаврилюк Ольга Миколаївна;
  • Зразковий художній колектив дитячий музичний театр „Острів дитинства” Будинку дитячої та юнацької творчості Шевченківського району м. Львова. Керівник - Котовський Сергій Йосипович;
  • Зразкова вокальна студія „Карамель" Черкаської міської гімназії №31. Керівник - Сємілєткіна Світлана.

Участь в цьому фестивалі брали і шосткинські юні артисти з Шосткинського центру естетичного виховання. Пісня виявилася настільки актуальною та співзвучною сьогоденню, настільки прийшлася до душі шосткинським дітям, що повернувшись з «Молодої гвардії», вони створили флеш – моб на цю вокальну композицію.  Народний художній колектив ансамбль танцю «Джерельце» (керівники Людмила Маковець, заслужений працівник культури України та Яна Третяк); народний художній колектив хореографічний ансамбль «Сюрприз» (керівники Віра та Василь Тихоновські, заслужені працівники освіти України); народний художній колектив студія сучасного танцю «Шарм» (керівник  Ірина Домащенко) та зразковий художній колектив театр естрадної пісні «Мікс» (керівники Ірина Легейда, відмінник освіти України) об’єднавшись єдиною метою, провівши безліч репетицій, вже 25 серпня 2015 року продемонстрували новий номер на центральній сцені Сумщини.

Треба зазначити, що вокально – хореографічна композиція «Я живу в Україні» стала візитівкою фестивалю, а глядачі завжди вітали його стоячи. Оплески під час виконання номеру не змовкають з початку і до фіналу.

Такою є історія створення чудової, патріотичної направленості  композиції. Впевнені, що у неї буде довга і щаслива доля. І не одне покоління вихованців Шосткинського ЦЕВ буде передавати його з покоління в покоління, як кращий зразок високої любові до рідної Батьківщини.

 

Переглядів: 2260 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/32
Всього коментарів: 1
1 Максим Слинько  
0
Красива пісня про мир та любов до рідної землі!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024