Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 10.05.2024, 03:22

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Июнь » 26 » «Юність» знову розпочала свою роботу!
10:43
«Юність» знову розпочала свою роботу!

"ЮНІСТЬ" ЗНОВУ РОЗПОЧАЛА СВОЮ РОБОТУ!

 

 

 

Початок оздоровчого сезону для вихованців Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради розпочався. І, за доброю традицією, тематична зміна «Юність» Сумського обласного позаміського закладу відпочинку, оздоровлення та військово-патріотичного виховання – табору «Сузір’я», що знаходиться у санаторній зоні, у мальовничому куточку на березі  річки Десна, відкрила свої двері для сотні «квітів життя» позашкільників Шостки.

Хвойний ліс, чисте повітря, смачна їжа, приємні трав’яні настої та постійна увага вихователів-вожатих – ось що робить цей відпочинок незабутнім для дітлахів і щороку вони повертаються сюди з величезним задоволенням.

Вже у перші дні  вихованці ЦЕВу та станції туристів, отримали свою «порцію відпочинку» і літніх емоцій. І до 3 липня стали повноправними мешканцями табору, у якому понад 150 дітей проходять зміцнюючий курс оздоровлення.

У «Юності» для відпочинку маленьких мрійників та винахідників є все: якісне харчування, лікувально-профілактичні заняття, кваліфікованій медик та вихователі, затишні спальні палатки, ігрові та спортивні майданчики, «зелений» театр, кіноконцертний зал під відкритим небом, ігротека, різноманітні розважальні та спортивні заходи щодня.

Не залишає дітлахів без своєї уваги і влада, вже в перші дні заїзду відпочивальники  зустрічали: заступника міського голови Н.О. Сиваєву, начальника управління освіти Н.О.Сергейко, заступника начальника управління освіти ШМР Л.О. Волошко, спеціалістів управління освіти та депутатів Шосткинської міської ради. З особливою радістю дітлахи спілкувалися з  начальником обласного управління освіти Сумської облдержадміністрації О.І. Поповою, з якою не раз мандрували гірськими стежками Криму.

Вона не тільки дала дітям практичні поради ну і з задоволенням разом з ними співала туристичні пісні біля вогнища.

За роки плідної роботи «Юність» завоювала довіру і у батьків малечі. І щороку хлопчики та дівчатка з нетерпінням чекають відкриття сезону де їх чекає змістовний відпочинок та нові зустрічі з друзями.

         

         

    

Переглядів: 1035 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024