Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 15.05.2024, 13:59

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Март » 29 » Ювілей «Дзеркала» в рамках відзначення міжнародного Дня театру.
05:33
Ювілей «Дзеркала» в рамках відзначення міжнародного Дня театру.

ЮВІЛЕЙ "ДЗЕРКАЛА" В РАМКАХ ВІДЗНАЧЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ТЕАТРУ. 

 

 

 

 

Дні 27 і 28 березня були насиченими яскравими заходами, присвяченими міжнародному дню театру.

27 березня актори народного театру всьоме запросили на виставу за п’єсою М. Ладо «Очень простая история». Вона відбулась з аншлагом.

Але цей захід був таки би мовити «розігрівом» перед «Святом в Задзеркаллі», яке відбулось наступного дня. «Зразковий художній колектив» театр «Дзеркало» святкував поважну дату – 10 – річний ювілей з дня створення. За цей час в колективі, який був створений Світланою Разломовою, виросло 40 випускників, за плечима учасників 25 вистав і море вражень від глядача.

Вистава почалася з діалогу маленьких прихильників чарівного мистецтва театру з музою Мельпоменою, яка і запропонувала подорож сторінками історії «Дзеркала».  Вона вдалася на славу. Нинішні учасники театрального колективу запропонували глядачеві улюблені мініатюри, випускники минулих років згадали ті, які здобули нагороди на фестивалях і конкурсах. Відзначилися батьки учасників, які чи не вперше вийшли на сцену, аби спробувати власні таланти. І це їм вдалося.

Багато добрих слів лунало цього вечора на адресу натхненниці «Дзеркала» Світлани Разломової та її вихованців. Олексій Пікульов, секретар Шосткинської міської ради вручив Світлані Петрівні ювілейну медаль «За вірність заповітам Кобзаря» від українського фонду культури України. Привітали юних театралів  Альона Шульга, помічник народного депутата України І.Ф.Молотка; Володимир Петрович Кисельов, директор Шосткинського центру естетичного виховання.

В гості до колективу – ювіляра завітали друзі з міста Конотоп – зразковий дитячий театральний колектив «Смайл» (керівники Тетяна Новикова та Юлія Яценко); народний студентський театр естрадних мініатюр «Спецсміх»  Шосткинського інституту Сумського державного університету (керівник Геннадій Філон); учасники Народного театру (керівник Світлана Разломова); народний фольклорний ансамбль «Любисток» Шосткинського центру естетичного виховання (керівник заслужений працівник культури України, заслужений діяч естрадного мистецтва України Тетяна Стегайло); зразковий театр естрадної пісні «Мікс» (керівник відмінник освіти,  заслужений діяч естрадного мистецтва України України Ірина Легейда); ансамбль сучасного танцю «Едем» (керівник Яна Богдашкіна).

У фіналі ювілейного заходу всі учасники «Дзеркала» натхненно виголосили клятву Мельпомені – музі театру, визналися у любові до глядача і свого керівника і натхненно виконали музично – вокальне визнання своєму «Дзеркалу» та  подякували   всім, причетним до свята, за допомогу в підготовці та проведенні свого першего ювілєю!  Особливу подяку виголосили студії урочистостей "Дольче Віта" і її керівнику Андрію Грищенку, за наданий реквізит для оформлення залу, а також Шосткинському хлібокомбінату, в особі Івченко Олександра, за прекрасний ювілейний торт.

Після завершення ювілейної вистави для учасників колективу було проведено розважально – танцювальну програму.

Всі фото:

Часть перша - концертна.

Часть друга - розважальна.  

Відео:

ТКС: Театру "Дзеркало" - 10 років.

ТРК "Акцент": Ювілей театру "Дзеркало" 

 

         

    

Переглядів: 1715 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.5/6
Всього коментарів: 5
5 Виктория Горшкова  
0
Как хорошо, что у нас есть такие замечательные коллективы! Так лет до ста!

4 Ирина Слуцкая  
0
Чудовий ювілейний концерт!

3 Светлана  
0
Спасибо всем огромное за помощь в подготовке и проведении праздника!!!! Театр "Зеркало"

2 Юлія Мороз  
0
Прийміть найщиріші вітання з нагоди 10-річчя) Нехай Господь благославляє ВАШ Талановитий колектив на нові шедеври, від яких завмирає не тільки подих, а й душа... Бо те, що ВИ робите на сцені - МАГІЧНО та ЧАРІВНО... Браво) Браво) Браво)

1 Admin  
0
По страничкам  Шостка - Инфо
ТЕАТРАЛЬНЫЙ КОЛЛЕКТИВ «ЗЕРКАЛО» ОТМЕТИЛ ЮБИЛЕЙ + ФОТО

Сегодня, 28 марта, в Центре эстетического воспитания (бывший ДК им. Жданова) праздновали 10-летие образцового театрального коллектива «Зеркало», создателем и бессменным руководителем которого является Светлана Разломова.
За десятилетие было воплощено в жизнь множество интересных, неординарных творческих идей. «Зеркало» уже в свой первый сезон поставило два спектакля. Юные актеры участвовали в конкурсах и фестивалях в Риге, Одессе, Львове, Харькове, Полтаве, Херсоне, Мариуполе, Сумах…
Праздничная программа продолжалась несколько часов. Юбиляров пришли поздравить детские творческие коллективы. На день рождения «Зеркала» приехали «коллеги по цеху» из Конотопа. В гостях у шосткинцев побывал театральный коллектив «Смайл». Конотопчане показали веселую «Пиратскую сказочку», которую публика приняла очень тепло. На юбилей собрались выпускники «Зеркала».
Участников театрального коллектива поздравили секретарь горсовета Алексей Пикулеви руководитель общественной приемной народного депутата Украины Игоря Молотка Алена Шульга.
Светлане Разломовой была вручена медаль «За вірність заповітам Кобзаря» от Украинского фонда культуры. Так оценен ее вклад в общественную деятельность, направленную на утверждение идей украинства, развитие образования, культуры, популяризацию творчества Великого Кобзаря… Также Светлана Разломова отмечена благодарностью городского управления образования. А театральный коллектив «Зеркало» получил грамоту управления образования.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024