Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 18.05.2024, 10:04

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Февраль » 16 » "Хто не кохав - не жив на цій землі" лунало в ЦЕВ.
15:42
"Хто не кохав - не жив на цій землі" лунало в ЦЕВ.
"ХТО НЕ КОХАВ - НЕ ЖИВ НА ЦІЙ ЗЕМЛІ!"





Всіх закоханих і тих, хто вірить у кохання  запросили на розважально-ігрову програму "Подорож у країну кохання". Заповнена глядачами різного віку театральна зала ЦЕВ засвідчила, що шосткинці - романтичні натури і прагнуть змістовного відпочинку. Його вкотре з фантазією та майстерністю забезпечили працівники ЦЕВ разом з сектором молоді ШМР (ведучий Геннадій Філон) та учасники художньої самодіяльності.

П'ять пар  успішно змагалися в конкурсах: виконували авторські пісні для коханої (конкурс серенад), пропонували свої незвичайні рецепти "Любовного еліксиру" (конкурс-стем), інсценували "Незвичайні історії любові". І полинули до глядачів розповіді про відзначення цього свята у різних країнах. Широку географію закоханості розкривали різними конкурсами, іграми, пов'язаними із традиціями тієї чи іншої країни. В них брали активну участь усі глядачі - дівчата та хлопці, молоді подружні пари і старші віком, отримуючи за сміливість оплески глядачів і призи від міської ради. У перервах між конкурсами лунали музичні й танцювальні вітання від артистів міста.

         

    

Завершальним акордом  цього дня  стала   програма "Валентинів день",  де всіх закоханих чекав організований і проведений працівниками  Центру естетичного виховання конкурсно-розважальний вечір "Хто не кохав - не жив на цій землі". У тематично оформленій танцювальної залі  ведуча,  - культорганізатор ЦЕВ Наталія Обуховська,  запросила бажаючих до участі у веселих конкурсах, іграх. Учасники заходу відпочили серцем і душею, всім було весело, сподобалася тепла й щира атмосфера. Завершився вечір дискотекою.
         
    
Переглядів: 843 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024