Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 29.04.2024, 05:17

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Июль » 1 » «Кінотеатр під відкритим небом»
21:59
«Кінотеатр під відкритим небом»

КІНОТЕАТР ПІД ВІДКРИТИМ НЕБОМ

 

 

 

 

Ще в радянські роки в багатьох великих містах були вуличні кінотеатри. Їх відкривали практично скрізь – у міських парках, на базах відпочинку, в таборах для дітей. Зараз кінотеатри під відкритим небом знову набирають свою популярність і стають затребуваним місцем відпочинку багатьох людей. Перегляд хорошого кінофільму на свіжому повітрі – відмінний спосіб розслабитися після робочого дня, або провести час з друзями чи зі своєю другою половинкою у вихідний день. У зв’язку зі стрімким підвищенням попиту на такий вид розваги, за ініціативою міського голови, у спільному проекті відділу культури та Центру естетичного виховання буде працювати дві точки кінопоказу. Одна біля ЦКіД на Садовому бульварі, друга біля Центру «Юність» вул. Свободи ,18.

«Кінотеатр під відкритим небом» біля Центру «Юність буде працювати кожну суботу о 21.30 год.

Ще минулого року думали проводити кінопокази літом, але виникали певні технічні питання. Цього року вирішили спробувати свої сили. Вперше по аматорські провести такий захід, оскільки останнім часом для всіх нас потрібно якогось позитиву.  І  такий позитив вирішили знайти у кіно. Під відкритим небом зібрати мешканців міста, щоб вони  провели свій час на свіжому повітрі, не сидячи за комп’ютером.

Особливості: Фішкою цього проекту є те, що шосткинці, біля Центру «Юність», зможуть побачити на екрані себе та своїх знайомих. Бо Центр естетичного виховання, крім художнього та документального кіно, буде презентувати відеоверсії  концертів та вистав кращих колективів міста, а також кращих міських заходів -  нагадуючи кожному, що ми того варті.

Сьогоденний показ довів, що попит на це є.

Дякуємо Андрію Грищенко, (Мир свадеб), за наданий для показу екран.

Мода на літні кінотеатри поширюється дуже швидко, тому, бажаємо приємного кіноперегляду на свіжому повітрі під зірками! "

У дощову погоду покази будуть  відмінені.

         

        

Переглядів: 1014 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024