Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 28.04.2024, 13:42

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Июль » 21 » КРАЇНА ДИТЯЧИХ МРІЙ, НАЗВА ЯКІЙ "МОЛОДА ГВАРДІЯ" – день четвертий.
08:07
КРАЇНА ДИТЯЧИХ МРІЙ, НАЗВА ЯКІЙ "МОЛОДА ГВАРДІЯ" – день четвертий.

КРАЇНА ДИТЯЧИХ МРІЙ, НАЗВА ЯКІЙ "МОЛОДА ГВАРДІЯ" - ДЕНЬ ЧЕТВЕРТИЙ!

 

 

 

 

 

Пройшов четвертий день перебування вихованців Центру естетичного виховання в молодій гвардії. Діти не тільки готуються до конкурсу а й із задоволенням беруть участь у житті табору, а воно дуже різноманітне. За ці дні пройшли заходи: навчально-творча справа «Національний інтер’єр. Домашні обереги», Збір знайомств у загонах «Україна – єдина родина, ми одна сім’я», відкриття загонового фотоальбому «Україна - це ми!», екскурсія територією Дитячого центру «Молода гвардія», «Стежинками країни дитячих мрій», збір народження загону «Наша родина – це вся Україна», концертна програма від педагогів-організаторів  «З Україною в серці!» та багато інших заходів.

Однією з пріоритетних форм виховної роботи в УДЦ «Молода гвардія» є робота творчих майстерень. Діти із задоволенням протягом зміни відвідують творчі майстерні, які ведуться як постійними керівниками цілорічно, так і вчителями  школи табору у літній період. Діти власними руками створюють неймовірні квіти з шовку та паперових смужок, чарівного лебедя з гіпсу, дивовижного метелика з бісеру, тістечко з гофрованого паперу та ще багато інших «шедеврів». Все це мали змогу побачити усі бажаючі на виставці творчих робіт «Майстри HAND-MADE».  

Наша Україна — найкраща країна у світі, на цій землі проживають найталановитіші діти, доказом цього є захід, проведений 20 липня  на відкритті виставки робіт учасників фіналу IX Міжнародного конкурсу-фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!», де кожна дитина продемонструвала свій талант. Дуже приємно що серед робіт представлених на виставці гідне місце зайняли роботи вихованців «Зразкового художнього колективу» студії  образотворчого мистецтва «Мальва» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради (керівник Тетяна Михайличенко). Прізвища всіх керівників які підготували дітей і вони посіли призові місця на різних конкурсах з теплом згадали на відкритті виставки, вихованці студії "Мальви" з радістю аплодували своєму керівникові.

Перебування в «Молодій гвардії»,  одному з найкращих і найпрестижніших центрів відпочинку для дітей, залишить в їх пам’яті багато цікавих знайомств, приємних та незабутніх вражень. Бо кожен день в «Молодій гвардії» - це нова творча діяльність, бадьорий настрій  та спілкування з однолітками.

Попереду дітей чекають багато різних заходів, відповідальні конкурсні дні, де всі діти сподіваються отримати призові місця і гідно представити своє місто, урочисте відкриття фестивалю та концерт на якому кожен колектив заявить про себе, представивши творчу візитку колективу. І звичайно у них попереду багато позитиву, відпочинку, лагідного моря і нових знайомств.

Завдяки чудово спланованому відпочинку, насиченому захоплюючими екскурсіями, культпоходами, загоновими та дружинними справами, діти поринули у казковий світ своїх мрій, зрозуміли, що вони справді збуваються.

ФОТОЗВІТ

         

       

Переглядів: 1239 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/11
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024