Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 04.05.2024, 05:14

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Май » 25 » «Мікс» вразив глядача виконанням української пісні.
23:54
«Мікс» вразив глядача виконанням української пісні.

"МІКС" ВРАЗИВ ГЛЯДАЧА ВИКОНАННЯМ УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ!

 

 

 

 

24 травня 2015 року відбувся звітний концерт «Зразкового художнього колективу» театру естрадної пісні «МІКС» Центру естетичного виховання.

Звітний концерт став справжнім святом музики і весни, справжнім святом творчості, феєрією дитячого таланту .

Учасники  зразкового театру естрадної пісні «Мікс» є переможцями міських, обласних та Всеукраїнських конкурсів, брали активну участь в талант шоу,  концертах та фестивалях, в яких займали призові місця .

Справжнє задоволення подарували глядачам вихованці колективу.  Майже 80 учасників концерту вражали глядачів своєю майстерністю та виконанням української пісні.

Керує  яскравим творчим колективом позашкільного закладу заслужений діяч естрадного мистецтва України Ірина Легейда. В чергове вихованці студії продемонстрували своє вміння й майстерність дарувати людям красу, енергетику і добрий настрій. Двогодинний концерт пройшов на одному диханні – море якісної музики і професійного світла, цікаві сценічні постановки концертних номерів захоплювали глядача, відриваючи від реальності і відводячи у світ пісень, які лунали  зі сцени. Емоції переповнювали кожного, прийшов цього дня до  зали.

Як завжди, «Мікс» здивував великою кількістю прем’єр. Дуже красива і зворушлива пісня-пролог концерту«Зіронька ранкова»  познайомила глядача з іменами нових юних  солістів колективу – Настею Сорокіною, Лізою Пироговою, Сашею Клебою. Малюки спеціально  для свого першого звітного концерту вивчили пісню  «Ай, буде круто!» і, треба зазначити, що її виконання їм вдалося. Вокальні композиції «Тільки разом ми міцні» та «Мрія» розповіли глядачеві про дитячі переживання та надії.

Юна солістка «Міксу» Валерія Єрохова, вже відома прихильникам творчості колективу за «Піснею про бабусю», виконала нову композицію «Восьма нота». Порадувала ніжною «Лелечою піснею»  Анастасія Прима.

Ексклюзивна авторська пісня «Козачка» у виконанні маленької Олександри Овчинник  та дітей молодшої групи «Міксу» яскраво продемонструвала козацький дух українського народу.

Не залишилася без уваги міксовців трагічна подія – загибель українського рок – виконавця Андрія Кузьміна. В пам'ять про його творчість в репертуарі колективу з'явилася авторська пісня виконавця  «Вогонь і вода».

Громадянська позиція учасників концерту у відношенні війни та миру – одностайна:  «Миру в Україні бути!». Про це довели діти, зробивши прямо на сцені плакат з дитячими долоньками у вигляді сонечка. Його  створили учасники молодшої групи колективу під час виконання пісні «Діти землі».

А у пісні «Північний вітер»,  яку виконали Анастасія Федорченко, Катерина Яхно та старша група «Міксу», вони емоційно  підкреслили сенс віршів Альони Васильченко «Це не дощ». Прочитала його ведуча концертної програми Світлана Разломова.

Та головними героями цього свята пісні, радості і дитинства, стали випускники 2015 зразкового театру – студії естрадної пісні «Мікс». Наталія Демченко, Анастасія Федорченко, Галина Приходько – вже дорослі і  такі  красиві і талановиті!!!

Кожна з дівчат підготувала і подарувала улюбленому глядачеві пісню – прем’єру. І ці пісні підбили підсумки   12 років навчання в «Зразковому художньому колективі» театрі – студії естрадної пісні «Мікс».

Цього дня пролунало багато слів вдячності на адресу талановитих і самовідданих педагогів, які працюють з міксовцями – Ольги Ружанської, Івана Паніматченка, Наталії Антоневич, Олени Мирошниченко та Ірини Легейди, заслуженого діяча естрадного мистецтва України, творця колективу.

Їм, керівникам і всім учасникам «Міксу» дякували і почесні гості концерту. Представники    центру рятувальних робіт підвищеного ризику Міжрегіонального центру швидкого реагування ГСЧС України вже протягом майже трьох тижнів без вихідних днів працюють у нашому місті над ліквідацією наслідків  надзвичайної ситуації. Працювали і цього дня, але викроїли трохи часу, щоби перепочити і набратися сил для подальшої роботи. Наснаги їм додали саме міксовці, довівши своїм концертом, що шосткинські діти мають право на щасливе і здорове майбутнє. 

Творчий звіт "Міксу" - це справжня пісня для серця!

Пропонуємо подивитися фотозвіт зі звітного концерту.

         

        

Переглядів: 1139 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024