Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 28.04.2024, 09:02

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2023 » Июнь » 7 » МІСТОК ДО ШКОЛИ
08:00
МІСТОК ДО ШКОЛИ

МІСТОК ДО ШКОЛИ

 

 

 

30 травня для самих найменших випускників школи раннього розвитку «Джерельце» Шосткинського центру естетичного виховання пройшов їх перший випускний.

Всі присутні гучними оплесками вітали маленьких вихованців школи «Джерельця», а їх цього річ було 14.

Під час занять у «Джерельці» маленькі вихованці навчились бути уважними, дисциплінованими, чемними, поважати і пробачати один одного, слухати і  поважати дорослих, бути згуртованими та дружніми. У виконанні дошкільнят лунали віршики про школу на українській та англійській мові, про Україну, пісеньки: «Дощик», «Про школу «Джерельце», «Україно - краю», танок «Ми – найкращі».

Привітала всіх присутніх дітей та батьків виконуюча обов’язки директора ЦЕВ педагог-організатор Вікторію Федоренко зі словами побажання щасливої долі подальших успіхів та вручила подяки батькам.

Щирі слова вітання для випускників лунали від співочої родини «Зразкового художнього колективу» театру-студії естрадної пісні «Мікс», керівники Ірина Легейда, Галина Приходько, Олена Старикова. Вихованці виконали пісні «Квітка розмарія», «Школа». На згадку про навчання вихованці «Міксу» вручили випускникам школи раннього розвитку «Джерельце» подарунки.

Святкову програму підготували вихованці разом зі своїми педагогами: Валентиною Владикіною «Рідна мова та культура», Оленою Ларіною «Англійська мова», Інгою Якименко «Музика», Оленою Стариковою «Ритмітка», Сергієм Романцовим «Азбука малювання».

Бажаємо маленьким вихованцям школи раннього розвитку «Джерельце» бути сміливими, щасливими, незмінними мрійниками, невтомного інтересу до всього нового і незвіданого, а її педагогам – міцного здоров’я, творчої наснаги та енергії для досягнення нових вершин у професійній діяльності.

Фотозвіт

      

Переглядів: 95 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Пошук
Календар
«  Июнь 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024