Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 15.05.2024, 08:28

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Ноябрь » 24 » Магія танцю!
22:41
Магія танцю!
НА ТЕРЕНАХ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ МАЙЖЕ НЕМАЄ СТУДІЙ СУЧАСНОГО ТАНЦЮ РІВНИХ "ШАРМУ"!



Конкурс проводиться з метою виявлення та подальшого розвитку творчих здібностей дітей та учнівської молоді, збереження та відродження української національної культури, популяризації класичної і сучасної хореографії, формування творчої компетентності вихованців і керівників творчих об’єднань хореографічного мистецтва позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів.

У конкурсній програмі взяли участь близько 1000 юних танцюристів,  понад 50 дитячих колективів хореографічного мистецтва основного та вищого рівнів виконавської майстерності з міст Глухів, Шостка, Охтирка, Ромни, Суми, Конотоп, Лебедин, Недригайлівського, Роменського, Конотопського, Буринського, Білопільського, Тростянецького районів.

На розсуд журі конкурсанти представили сюжетні хореографічні композиції у різних стилях: сучасний танець, класичний танець, балет, джаз-танець, модерн-танець, contemporary, бродвейський джаз танець, джаз-модерн танець, рок-н-ролл, кантрі, belly dance, чарльстон.

Виступи оцінювалися журі у трьох вікових групах:

  • молодша – діти 7 – 10 років;
  • середня – діти 10 – 14 років;
  • старша – учнівська молодь 14 – 18 років.

Центр естетичного виховання Шосткинської міської ради був представлений на обласному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Магія танцю», народною студією  сучасного танцю «ШАРМ», яка і стала  абсолютним переможцем в номінації сучасного танцю.

Учасники студії для участі у конкурсі обрали хореографічну картинку «Ми маленькі діти» та хореографічну композицію «Так хочеться жити».

Майстерність виконавців у першій сподобалась і глядачам, і журі. Їй було присуджено Диплом першого ступеню.

А ось композиція «Так хочеться жити» не залишила в залі байдужою жодного – і маленьких учасників свята хореографічного мистецтва, і дорослих. Як вдалося маленьким танцюристам так вжитися в образ, так виконати складну танцювальну лексику постановника номеру Ірини Домащенко, вони і самі пояснити не можуть. Але, говорять, що просто викладалися на повну. І не заради нагороди, а щоб донести до кожного – діти повинні просто жити. А дорослим треба  невтомно докладати зусиль заради дитячих посмішок.

І шармівцям це вдалося. Їх емоції, гідне виконання номеру вперше в історії «Магії танцю» було оцінене присудженням «Гран При».      

Почесні нагороди приїхали до рідного міста і ЦЕВу.   

Щаслива за своїх вихованців і незмінний керівник  народної студії сучасного танцю «Шарм» Ірина Домащенко.    Кожного дня з дітьми проводиться наполеглива і поступова робота, кожного дня до хореографічного класу входить Ірина Вікторівна з невимовною любов'ю у серці до юних танцюристів. І саме цей симбіоз любові і наполегливості дає такі гідні результати для учасників «Шарму».

Тож вітаємо переможців та бажаємо і надалі тримати планку найкращого хореографічного колективу області.

Переглядів: 984 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 3
3 Admin  
0

2 Admin  
0

1 Admin  
0

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024