Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 14.05.2024, 08:52

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Июль » 31 » «Нам відпочивати нема коли – на нас чекають!»
01:28
«Нам відпочивати нема коли – на нас чекають!»
ЮНІ АРТИСТИ ЦЕВУ ПОДАРУВАЛИ "СВІТЛОМУ" ЯСКРАВИЙ КОНЦЕРТ!




Якщо ви думаєте, що влітку позашкільники Шостки відпочивають – ви глибоко помиляєтесь. Вихованцям Шосткинського центру естетичного виховання відпочивати ніколи.

Навпаки – літо для них напружене і наповнене неперевершеними емоціями. 2013 рік оголошений роком дитячої творчості, тому, вважають і вони, і їх керівники його треба максимально наситити яскравими і видовищними концертами і заходами. Сказано – зроблено.

Учасники народного ансамблю танцю «Джерельце» (керівники Людмила Маковець, Заслужений працівник культури України і Яна Третьяк) та зразкового театру естрадної пісні «Мікс» (керівник Ірина Легейда, Заслужений діяч естрадного мистецтва України, відмінник освіти України, створивши програму концерту завітали до дитячого заміського оздоровчого табору «Світлий».

Всі перепони подолали – були проблеми з доставкою дітей до місця концерту. Та депутат міської ради Володимир Кисельов, директор ЦЕВу за підтримки депутата обласної ради, директора казенного заводу «Імпульс» Євгена Дмитровича Чернова, вирішили транспортне питання і діти їхали в м’якому автобусі з професійним і чутким водієм.

А коли всі проблеми вирішені – треба не підвести ні керівників, ні колективи. «Джерельце» тільки-но повернулося з фестивалю, який відбувався в Артеці і почали програму з картинки «Привіт з Артеку». Майже 400 «світлячків» сприйняли її щирими оплесками. А далі все ніби закрутилося у чарівному калейдоскопі – танці змінювалися один за одним – тут і «Тирольський», і «Зозуля», і «Гопак», і «Кадриль». «Мамин вальс» примусив відпочивальників «Світлого» навіть трошки засумувати за мамами и татусями, та сльози швидко зникли, бо «Джерельце» вже виконує «Брови», а за ним «Велику перерву».

Вражали глядачів і міксовці. Голоси солістів театру естрадної пісні Микити Попова, Ганни Приходько, Анастасії Вареник, Максима Марченко, Христини Кузьменко лунали так чисто і прозоро, що зала стихала, уважно вслуховуючись у вокальні композиції.

А «Ландиши», «Верба» та інші твори змушували посміхатися і спонукали на щирі оплески. Прекрасна і професійна робота звукорежисера концерту Івана Паніматченка допомогла міксовцям викластися на всі 100%!

Слід зазначити, що рік дитячої творчості став екзаменом на зрілість для випускників минулих років ЦЕВу. У штаті табору «Світлий» левова частка вожатих – саме з цього виховного позашкільного закладу. Галина Скрипченко, директор табору, зазначила, що знання, вміння, навички, які прищеплюються дітям у ЦЕВі, дуже допомагають їм у роботі. Вони і дітей розуміють, і допомогу вміють надати, і поговорити про дитячі проблеми і розрадити їх. А що стосується табірних заходів – тут їм рівних немає. І співають, і танцюють, і дітей навчають всьому, що вміють самі.

До речі, і під час концерту ЦЕВу для вожатих знайшлося гідне місце у номерах.

Майже півтори години тривала концертна програма. Оплески, вигуки «Браво!», «Біс!», «Дякуємо!» ще довго лунали по її завершенню. Артистам вручили солодкі подарунки від «світлячків» і запросили до їдальні – сили поповнити.

Та головним подарунком для ЦЕВівців стало запрошення ще раз завітати на гостини до ДОТ «Світлий».

         
    
Переглядів: 853 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024