Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 06.05.2024, 02:05

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Июнь » 25 » Наметовий табір «Юність» завершив свою роботу
18:24
Наметовий табір «Юність» завершив свою роботу

НАМЕТОВИЙ ТАБІР "ЮНІСТЬ" ЗАВЕРШИВ СВОЮ РОБОТУ

 

 

 

 

21 червня 2016 року відбулось урочисте закриття чергової зміни у ПТНТ «Юність» обласного наметового табору "Сузір`я", який щороку збирає під своїм крилом дітей Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради та їхніх друзів. Цьогоріч тут приємно та корисно провели свої літні канікули майже півтори сотні юнаків та дівчат, серед яких були вихованці всіх творчих колективів ЦЕВ. Такий відпочинок для підростаючої зміни вже більше 20 років поспіль організовує Центр естетичного виховання, за підтримкою міського голови, та Сумський обласний центр відпочинку, оздоровлення, туризму та військово-патріотичного виховання.

Наметове містечко розташувалось у мальовничій місцевості поблизу села Пирогівка  Шосткинського району. Під час таборування діти брали участь у захоплюючих конкурсах та спортивних розвагах, бували на цікавих екскурсіях. А крім цього вони ознайомилися з рятувальною технікою, навчались гасити пожежі,  надавати першу медичну допомогу, діяти у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів на інше.

По закінченню ранкових занять, діти мали можливість грати у футбол, шахи, настільний теніс, бадмінтон, малювати, співати чи слухати музику, а увечері табір перетворювався на великий кінозал. Активний відпочинок, дружнє спілкування, веселі розваги, спортивні ігри, дотримання чіткого розпорядку дня, пильний нагляд з боку вихователів – усі ці фактори скріплюють дух і тренують витримку, готують до дорослого життя.

Хороші спогади про час, проведений у таборі, надовго залишаться в дитячих серцях.  Відвертість, щирість та безпосередність у спілкуванні дітей з різних колективів та закладів допомагала знаходити спільну мову і дорослим. Адже у них була спільна мета – щоб діти залишилися задоволені і з новими силами розпочали новий навчальний рік.

Швидко промайнув час відпочинку, позаду залишилися два тижні веселощів та розваг. Усе, чому навчилися, юні  Робінзоні показали рідним і знайомим, які приїхали на закриття табору. В урочистих заходах з цієї нагоди взяла участь керуюча справами міськвиконкому Олена Кравченко. Кожен вихованець одержав солодкий подарунок на дорогу до дому. Завершилося дійство святковим концертом та піснями біля багаття. Розставання було з сумом але і з надією на нові зустрічі на березі красуні Десни.

Фотозвіт 1

Фотозвіт 2

    

         

Переглядів: 1269 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/11
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024