Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 05.05.2024, 23:18

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Июнь » 11 » НОВА ПРЕМ’ЕРА ШОСТКИНСЬКОГО НАРОДНОГО ТЕАТРУ.
06:00
НОВА ПРЕМ’ЕРА ШОСТКИНСЬКОГО НАРОДНОГО ТЕАТРУ.

НОВА ПРЕМʼЄРА ШОСТКИНСЬКОГО НАРОДНОГО ТЕАТРУ

 

 

 

 

Славна історія шосткинського народного театру м Шостка почалася в тридцятих роках минулого сторіччя зі створення першого заводського театрального колективу. Були у театру роки коли він відзначався, були роки затишшя, змінювалися режисери, артисти але театр жив своїм театральним життям, продовжує жити і сьогодні завдяки артистам сподвижникам і зусиллям міської влади, яка приймає всі необхідні заходи для створення в Шостці професійного театру.

Днями  у нашому місті відбулося свято,  відбулася прем’єра спектаклю за комедійною п’єсою «Гамлет у гострому соусі» відомого італійського драматурга Альдо Николаї  (1920-2004), у скарбниці автора понад 60 п’єс.

У спектаклі йде мова про відомі події, написані у шекспировському «Гамлете», постають перед нами с точки зору робітників на королівській кухні на чолі з дотепним шеф-кухарем Фроґґі.  На Фроґґї  навалились все існуючі нещастя. Саме його їжу оголосили причиною смерті батька Гамлета, легітимного короля Данії. Але головне що, Фроґґі приревнував до захопившого трон Клавдія свою жінку, спокусливу кухарку Кетті.           Фроґґї вирішує помститися новообраному монарху та починає активно втручатися у боротьбу Гамлета із злими силами. Чи вдасться кухарю попередити криваву розв’язку, перетворити трагедію в комедію?  Інтрига тримається до останнього, і тільки на останньому акті сцени, коли після дуелі Гамлета и Лаэрта несподівано вийде два весілля.

Так цю виставу дотепно і професійно зіграли наші місцеві актори  шосткинського народного театру  Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради під керівництвом, талановитого керівника і режисера-постановника Світлани Разломової. Зал щоактово зривався на оплески і нікого з присутніх не залишив байдужим.

Як приємно, що у наш час нелегкий як для держави в цілому, що є такі професійні і аматорські колективи, які несуть і сіють у маси добре, світле, радісне. Такою має завжди залишатися мельпомена.  А ми, вдячні глядачі,  будемо неодноразово відчувати прекрасні години живого спілкування з прекрасним и насолоджуватись  від  справжньої гри акторів.

Ось уже дев'ятий десяток шосткинський театр дивує своїми виставами вдячних глядачів. Протягом довгих років народний театр м Шостка живє і радує новими виставами своїх вдячних глядачів, для яких кожна нова театральна прем'єра є справжнім відкриттям нового у  прекрасному світі мистецтва. Починаючи з 2015 року це п'ята прем'єра народного театру. Щоразу театральна прем'єра підносить сюрпризи, дарує нові імена, нові жанри, змінює рівень глядацького сприйняття.

Коли зал спорожнів, завісу не стали закривати. Адже існує повір'я, що поки завіса відкрита, на сцені буде кипіти життя, і театр буде жити.

Від імені усіх присутніх, висловлюємо щиру подяку усій творчій трупі, хто брав у постановці. костюмах, чудовій і неперевершеній декорації сцени, освітленні тощо. І маю надію зустрітися знову з Вами. Хай вам щастить! На добро!

                                                                  За матеріалами  Максима Слинько.

         

Переглядів: 1105 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024