Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 06.05.2024, 11:54

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Ноябрь » 23 » Нові перемоги вихованців ЦЕВ.
13:18
Нові перемоги вихованців ЦЕВ.

ЕДЕМІВЦІ ВРАЗИЛИ "СОНЯШНИК"

 

 

 

 

21 листопада ансамбль сучасного танцю «Едем» Шосткинського центру естетичного виховання (керівник Яна Богдашкіна) взяв  участь у Міжнародному конкурсі мистецтв «СОНЯШНИК», який відбувся у місті Київ. Захід проходив  за підтримки Міністерства культури України, Київської соціальної служби для сім`ї, дітей та молоді та благодійного фонду «Соняшник».  Яскраве дійство відбувалося  на великій сцені Культурно-мистецького центру. Всеукраїнський фестиваль-конкурс проводиться з метою ознайомлення  представників різних міст із різноманіттям культурного надбання нашої держави, створення для дітей і молоді можливості творчого спілкування, розкриття нових талантів, популяризації сучасної української пісні, взаємозбагачення культурних традицій, залучення меценатів та спонсорів до підтримки творчої молоді, обмін досвідом творчої діяльності композиторів, поетів, музичних керівників, продюсерів  та молодих виконавців.

Участь у конкурсі взяли 20 колективів, які представили  понад 50 номерів. Учасники   ансамблю «Едем» представлялися у номінації «сучасний танець» і  виклалися на всі 100. Вони виступили  як найкраще, бо  презентували не тільки Шосткинський центр естетичного виховання, а  й своє рідне місто Шостка. Викладалися недарма, бо отримали три високі нагороди.

У першій віковій категорії (діти 6-9 років) «Едем» представив хореографічну картинку «Дружба», якій рішенням журі було вручено Диплом  I ступеня. Ця група брала участь в конкурсі лише вдруге. Хвилювання і переживання молодших вихованців не завадили чудовому і дуже яскравому виступу. «Усміхненими, веселими і дуже -  дуже  щасливими я бачила їх вперше. Ці хвилини радості вони запам’ятають надовго!», говорить про виступ вихованців керівник «Едему» Яна Богдашкина.

Хореографічна композиція  «Диско», яка представляла колектив у  другій віковій категорії (10-12 років) принесла колективу I місце.

«Нічний дощ»  виконував змішаний склад «Едему» і ця спільна робота отримала найпочеснішу нагороду конкурсу -  ГРАН ПРІ.

 Організатори  «Соняшнику» були вражені неординарними і цікавими номерами ансамблю, виконавською майстерністю танцюристів, костюмами, постановкою номерів. Багато гарних, приємних, неочікуваних чудових слів були сказані на адресу саме колективу «Едем». Учасники колективу отримали запрошення до участі у конкурсах «Зірка Фест» в м. Києві, «Зірка Фест» в Трускавці. Там, напевне, на юних танцюристів чекатимуть нові перемоги!

     

Переглядів: 966 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.7/19
Всього коментарів: 4
4 Yana  
0
Дуже дякую батькам за підтримку і увагу. Дітки мої- це маленькі таланти. Я вас дуже всіх люблю!!!!!

3 Татьяна  
0
Вы лучшие! Мы вами гордимся и ждём новых побед !

2 Юлия  
0
Детки молодцы!спасибо руководителю!

1 Анна  
0
МОЛОДЦІ!!Так тримати!!!!!Ми найкращі!!!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024