Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 15.05.2024, 18:22

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Август » 30 » "Нові стандарти освіти, це повне перезавантаження», підкреслив губернатор.
23:15
"Нові стандарти освіти, це повне перезавантаження», підкреслив губернатор.
УЧИТЕЛІ СУМЩИНИ ПІДВОДИЛИ ПІДСУМКИ І ВИЗНАЧАЛИ ЗАВДАННЯ НА НАСТУПНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК!




Кінець серпня завжди знаменний традиційними вчительськими конференціями. Це – добра традиція підведення підсумків роботи і визначення завдань на наступний навчальний рік.

Не виключенням стало і 29 серпня. Цього дня в театрі ім. М.Щепкіна відбулася обласна конференція працівників освіти, в якій взяли участь перші особи Сумщини. Перед початком пленарного засідання була організована виставка презентаційних матеріалів регіону. На ній учні шкіл показували свої творчі та інноваційні доробки.

Сучасний вчитель повинен більше вчитися, ніж вчити! Таку думку висловив сьогодні під час серпневої конференції працівників освіти Сумщини голова Сумської облдержадміністрації Юрій ЧМИРЬ. «У наш час дуже кмітливі діти, вони розвиваються швидше нас, старшого покоління. Новітні технології та вільне користування мережею інтернет дозволяють учням постійно отримувати пізнавальну інформацію. У молоді «свіжі» знання, тому не дивно, що іноді вони на крок попереду вчителя. Думаю, зараз суспільство вимагає від вчителя нової формації. Щоб зацікавити дітей, педагог повинен постійно працювати над собою, знати іноземні мови, орієнтуватися в комп'ютерних інноваціях. Ось чому, на мій погляд, сучасний учитель повинен більше вчитися, ніж учити, повинно відбутися повне перезавантаження», підкреслив губернатор.

Під час конференції у своєму зверненні до вчителів голова обласної ради Геннадій Михайленко подякував освітянам за їх нелегку і дуже необхідну працю. Він зазначив, що в області діють програми «Освіта Сумщини на 2012-2015 роки», «Дитячі меблі Сумщини», в рамках яких покращуються умови в закладах освіти та навчальні заклади області забезпечуються сучасними якісними дитячими меблями. Також голова обласної ради торкнувся впровадження у школах інформаційно-комунікаційних технологій, позашкільної освіти, пріоритетних напрямків розвитку фізичного виховання, нагальних питань розвитку професійно-технічної освіти Сумщини.

Кращі представники галузі освіти отримали нагороди. Так, Корнієнко С.В. директор станції натуралістів отримав обласну премію ім. Макаренка.

Більше 20 педагогів міста представили Шостку на чолі з в.о. начальника управління освіти Л.О. Волошко та керуючого справами Шосткинського міськвиконкому Кравченко О.М.

30 серпня в приміщенні Центру естетичного виховання відбудеться конференція вчительства Шостки, де також будуть підведені підсумки за 2012-2013, та поставлені завдання на 2013-2014 навчальний рік.

З новим навчальним роком Шостка.

         

    

Переглядів: 1018 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Август 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024