Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 30.04.2024, 01:46

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Март » 29 » Обласний конкурс творчо обдарованих дітей і підлітків «Чарівні барви Сумщини».
20:26
Обласний конкурс творчо обдарованих дітей і підлітків «Чарівні барви Сумщини».

ОБЛАСНИЙ КОНКУРС ТВОРЧО ОБДАРОВАНИХ ДІТЕЙ І ПІДЛІТКІВ "ЧАРІВНІ БАРВИ СУМЩИНИ"

 

 

 

 

Днями в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся обласний конкурс творчо обдарованих дітей і підлітків «Чарівні барви Сумщини». Конкурс проводиться щороку з метою сприяння виявлення і подальшого розвитку творчо обдарованих дітей і підлітків у галузі декоративно-прикладного мистецтва. У заході взяли участь 60 юних майстрів, які представляли роботи в номінаціях: «Писанкарство», «Народна лялька», «Витинання», «Вишивка», «Плетіння з природних матеріалів», «Декоративний розпис», «Кераміка», «Ткацтво».

У номінації «Плетіння з природних матеріалів» Шостку представляли вихованці гуртка «Дизайн соломою» Центру естетичного виховання, (керівник Симоненко Наталія Михайлівна).   Прокопко Марія (17 років)  та Марченкова  Дарина (10 років) працювали з природним матеріалом у творчій майстерні  упродовж 3-х годин і отримали два І місця у старшій та молодшій віковій категорії.

У рамках конкурсу відбулася виставка композиційних робіт юних майстрів. Композицію  «Квітуча Сумщина» створили  Катерина Заваліна (вихованка гуртка «Дизайн соломою», керівник Симоненко Н.М.), Крістіна Чухно (вихованка «Зразкового художнього колективу» студії образотворчого мистецтва «Мальва» керівник Михайличенко Т.В.), Олена Карпенко (вихованка гуртка  «Художня вишивка» керівник Буцик Н.І.), Дар’я Головач  (вихованка «Зразкового художнього колективу» майстерня «Бісероплетіння» керівник Коновалова С.М.). Завдяки їх спільній праці  Шосткинський центр естетичного виховання увійшов  до числа переможців.  

Також у рамках заходу відбулися:  семінар-практикум для керівників гуртків з теми: «Формування творчих компетентностей вихованців у процесі пізнавально-практичної діяльності», майстерні  та засідання круглого столу за участю членів журі, керівників гуртків. Учасники заходу обмінювалися досвідом, активно спілкувалися з членами журі, досвідченими керівниками гуртків, майстрами народних ремесел.

Переможці конкурсу нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю

Журі конкурсу відзначило високий рівень виконавської майстерності вихованців позашкільних навчальних закладів області. Перемогу в номінаціях здобули юні майстри з Шостки, Ромнів, Сум, Конотопу та Глухівського, Липоводолинського, Тростянецького, Путивльського, Лебединського, Кролевецького, Охтирського, Шосткинського, Недригайлівського, Ямпільського районів.

Організатори бажають усім учасникам заходу нових творчих звершень, миру та добробуту.

         

         

Переглядів: 984 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024