Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 10.05.2024, 09:19

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Февраль » 23 » Перемога «Джерельця» на міжнародному дитячо-юнацькому хореографічному фестивалі-конкурсі «Містерія танцю»
16:52
Перемога «Джерельця» на міжнародному дитячо-юнацькому хореографічному фестивалі-конкурсі «Містерія танцю»

ПЕРЕМОГА "ДЖЕРЕЛЬЦЯ" НА "МІСТЕРІЇ ТАНЦЮ"

 

 

 

 

 

20-22 лютого 2015 року, старша група «Народного художнього колективу»  ансамблю танцю «Джерельце» Шосткинського ЦЕВ (керівники Людмила Маковець, Заслужений працівник культури України та Яна Третяк) вкотре взяла участь у Міжнародному дитячо-юнацькому хореографічному фестивалі-конкурсі «Містерія танцю». Члени журі, які оцінювали майстерність шосткинських танцюристів  - заслужені діячі культури та мистецтва України,  керівники професійних танцювальних колективів, мистецтвознавці, спеціалісти в області хореографії, зірки шоу-бізнесу.

Вихованці «Джерельця» представили на розсуд журі два номери –хореографічну картинку «Закаблуки» та «Задорну польку». Улюблені дітьми, ці номери і принесли їм найвищу нагороду конкурсу  - Гран-прі та подарунки, які отримала кожна дитина. Учасники «Джерельця» розповідають: «Публіка була тепла та привітна, нас сприймали на «Ура!», ми дуже раді, що змогли наш бадьорий настрій передати глядачам».

Члени журі під час перерви підійшли до учасників «Джерельця» з пропозицією вступати до університету ім..Драгоманова, так як вони є педагогами цього ВУЗу, а зважаючи на високий рівень підготовки та виконавської майстерності шосткинських танцюристів  їм варто продовжувати займатися своєю улюбленою справою професійно. Участь у конкурсі співпала зі святом Масляної і учасники «Джерельця» змогли презентувати свій колектив і під час проведення заходу.

Танцюристи «Джерельця» були дуже задоволені тим, що змогли вибороти таку високу нагороду «Містерії танцю» і до заслужених винагород конкурсу отримали ще одну – від батьків, які подарували їм відвідини Аквапарку, де  дітлахи змістовно провели час.

Нагорода «Містерії танцю» поповнила скарбничку яскравих перемог «Джерельця». Напевне, попереду у його учасників нові перемоги і досягнення у наступних конкурсах.  

Відео (ТРК "Акцент")

Відео (ТКС)

Батьківський комітет.

    

Переглядів: 872 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024