Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 04.05.2024, 03:54

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Декабрь » 9 » Під знаком благодійності
21:43
Під знаком благодійності

ПРЕМ'ЄРНА ВИСТАВА ПЕРЕТВОРИЛАСЯ НА БЛАГОДІЙНУ!

 

 

 

 

Керівник зразкового театру «Дзеркало» Світлана Разломова прем’єру вистави «ЧП куриного масштаба» вирішила провести у співпраці з благодійним фондом «Щастя в долонях». Його представники наразі збирають кошти на лікування Сергія Гапочкіна. Зазначимо, що вхід на виставу, яка проходила у глядацькій залі Шосткинського ЦЕВ 8 і 9 грудня,  був вільний. Поки актори готувалися до виходу на сцену, волонтери фонду пропонували юним глядачам допомогти в лікуванні семирічного Сергійка. Діти з-задоволенням брали участь в благодійній акції.

Ідея вистави «Курячий детектив» виношувалася керівником «Дзеркала» два роки – Світлана Петрівна чекала, коли виростуть актори. Ставка робилася на молодшу групу, щоби саме з цими «бойовими дітьми» реалізувати творчий задум. Глядачі з зацікавленістю спостерігали за подіями у курятнику, сміялися, дивувалися і, звісно, аплодували. Вистава прийшлася до душі школярам, особливо учням молодших класів.

Роман Лузик, директор благодійного фонду «Щастя в долонях» розповів про збір коштів для операції Сергійка: «Дитині вже призначений час операції, очікуємо кришталики для очей. Збір коштів продовжується, тому що сума операції і витрати на реабілітацію після операції можуть коливатися. Якщо в нас залишаться гроші, то вони будуть перераховані на допомогу іншій хворій дитині. Закінчиться збір тільки у разі, коли Серьожа повністю одужає».

Школярі, які відвідали вистави, зібрали майже 2500 гривень.  Роман Лузик у фіналі вистави подякував за вклад кожного у лікування дитини. А вихованці «Дзеркала» впевнені, що зроблена ними добра справа повернеться до них добром. Бо, якщо допомагаєш ти, то допоможуть і тобі. Можна  зазначити, що у «Дзеркалі» діти не тільки набувають акторських навичок, але й оволодівають мистецтвом творити добро.

Фотозвіт 1              Фотозвіт 2

                    

 

Переглядів: 1140 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 Максим Слинько, майстер декоративно-ужиткового мистецтва  
0
Так тримати! На добро!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024