Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 07:14

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Декабрь » 14 » ПОЧЕСНА МІСІЯ «ШАРМУ» ДО КИЄВА.
15:52
ПОЧЕСНА МІСІЯ «ШАРМУ» ДО КИЄВА.
ПОЧЕСНА МІСІЯ "ШАРМУ" ДО КИЄВА






У рамках Року дитячої творчості  у  Києві відбувся гранд-концерт переможців регіональних і міжнародних дитячих оглядів-конкурсів "Сузір'я талантів"

У концерті взяли участь 27 творчих колективів з усіх областей України. У рамках заходу проходила також виставка творчих робіт учнів з усієї України. Сумщину на цьому заході представила народна студія сучасного танцю «ШАРМ» Центру естетичного виховання Шосткинськой міської ради (кер. Домащенко І.В.) Виступи дітлахів на одній сцені з Олексієм Матіасом  (фіналіст фабрики зірок) та Національним заслуженим академічним ансамблем танцю України імені Павла Вірського викликали масу приємних вражень.

Міністр культури України Новохатько Леонід Михайлович особисто відвідав виставку дитячих робіт, зацікавлено реагував на їх твори. На початку Гранд-концерту  привітав усіх присутніх, зачитав привітання Прем'єр міністра України М.Я.Азарова та Президента  України Віктора Януковича, про це зазначено на сайті офіційного представництва Президента.

Вітання Президента України учасникам, організаторам та гостям гранд-концерту переможців регіональних і міжнародних дитячих оглядів-конкурсів «Сузір'я талантів» та виставки творчих робіт:

Шановні друзі!

Щиро вітаю представників дитячих колективів з усіх регіонів України з проведенням гранд-концерту переможців оглядів-конкурсів «Сузір'я талантів» та виставки творчих робіт.

Знаково, що цей мистецький форум відбувається у Рік дитячої творчості, проведення якого сприяє виявленню і підтримці талановитих та обдарованих дітей, створенню умов для їх культурного та інтелектуального розвитку.

Сподіваюся, що «Сузір'я талантів» посяде гідне місце на карті дитячих та молодіжних акцій, дасть життя новим починанням та відкриє яскраві таланти.

Нехай сьогоднішнє свято подарує незабутні враження та теплоту дружнього спілкування.

Бажаю юним артистам блискучих та успішних виступів. Навчайтеся, мрійте, досягайте своєї мети та перемагайте!

Віктор ЯНУКОВИЧ.


Також юним талантам були вручені Дипломи, пам’ятні подарунки та подаровані квіти від Президента, Прем'єр міністра  та Міністра культури України.

Поїздка на фестиваль проходила під патронатом мера міста Миколи Ноги, організатором поїздки став директор Центру естетичного виховання, депутат міської Ради Володимир Кисельов

Після закінчення Гранд-концерту Міністр культури України з задоволенням поспілкувався з вихованцями Центру естетичного виховання та пообіцяв, що це не остання їх зустріч з Міністром.


Повну версію Гранд-концерту всі бажаючі зможуть переглянути на телеканалі «Перший» та «Культура». Час трансляції буде повідомлено на сайті ЦЕВ.

         
         
Переглядів: 984 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024