Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 09.05.2024, 22:42

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Февраль » 16 » «Поки живемо – пам'ятаємо»
01:28
«Поки живемо – пам'ятаємо»

"ПОКИ ЖИВЕМО - ПОМ'ЯТАЄМО!"

 

 

 

15 лютого на майданчику біля пам’ятника шосткинцям, що загинули в Афганістані, відбувся мітинг – реквієм з нагоди Дня пам'яті учасників бойових дій на територіях інших держав та 26 річниці виводу військ з Афганістану. У мітингу взяли участь воїни – афганці, учні навчальних закладів Шостки, представники депутатського корпусу, мешканці міста.

Під час мітингу виступили:

  • Володимир Півторак, голова Шосткинської міської організації Українського Союзу ветеранів Афганістану;
  • Валентина Гречко, удова Віктора Гречко, який трагічно загинув в Афганістані, академік Міжнародної Академії культури безпеки екології і здоровя, лауреат Міжнародного академічного рейтингу «Золота Фортуна», кавалер ордена 12 - променевої зірки «Кредо», громадський діяч, поетеса;
  • Дмитро Шиман, представник міськрайонного осередку партії ветеранів Афганістану;
  • Ярослава Гербей, студентка 4 курсу Шосткинського інституту Сум ДУ;
  • Віктор Ждамиров, заступник голови Шосткинської РДА;
  • Микола Нога, міський голова.

Всіх, хто загинув в Афганістані присутні згадали хвилиною мовчання. До пам’ятника були покладені квіти.

А ввечері цього ж дня воїни – афганці, разом з сім'ями, завітали до танцювальної зали Шосткинського центру естетичного виховання. На адресу воїнів – інтернаціоналістів лунали привітання від Олексія Пікульова, секретаря Шосткинської міськради та Альони Шульги, помічника народного депутата України Ігоря Федоровича Молотка. Альона В'ячеславівна вручила Подяки афганцям за підписом народного обранця.

Творчий колектив ЦЕВ підготував для захисників Вітчизни цікаву програму. Учасники народної студії сучасного танцю «Шарм» (керівник Ірина Домащенко) подарували хореографічні картинки «Якими молодими ми були» та «Повертайся живим», а Галина Приходько та Дар'я Павловська,  солісти зразкового театру естрадної пісні «Мікс» (керівник Ірина Легейда, заслужений діяч естрадного мистецтва України) подарували пісні «Це моя земля» та «Про кохання».

 Наталя Ганюшина, культорганізатор ЦЕВ, підготувала яскраву конкурсну програму, в який взяли участь майже всі присутні у залі.

Розходилися афганці, згадуючи день, який поклав кінець війні, що забрала немало людських душ. Вони були задоволені - їх звитяжний шлях – яскраве втілення вічних ідеалів мужності, благородства, високої внутрішньої краси воїна пам’ятають шосткинці.  А колектив ЦЕВ бажає міцного здоров’я на довгі роки, миру, злагоди в родинах, великого щастя!

         

     

Переглядів: 829 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024