Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 06.05.2024, 00:59

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Июнь » 11 » ПТНТ «Юність» офіційно відкрила "ЛІТО - 2016"
06:10
ПТНТ «Юність» офіційно відкрила "ЛІТО - 2016"

ПТНТ "ЮНІСТЬ" ОФІЦІЙНО ВІДКРИЛА "ЛІТО-2016"

 

 

 

Тематичнна зміна «Юність» обласного табору «Сузір’я» провела відкриття оздоровчого сезону 2016. Діти за кілька днів обжилися, зустрілися зі старими друзями, познайомилися з новими. Сьогодні до них приїхали гості на офіційне відкриття зміни. Відпочивальники в свою чергу постаралися, підготували цікаву програму і концертні номери. Серед гостей працівники Шосткинського міськвиконкому,  міський голова Микола Петрович Нога, його заступник Ніна Олексіївна Сиваєва, начальник управління освіти Наталія Олександрівна Сергейко та інші офіційні особи.

Кисельов В.П.- директор ЦЕВ привітав дітей з відкриттям зміни, поцікавився їхнім настроєм і першими враженнями про відпочинок. У відповідь звучали захоплені і емоційні вигуки, задоволення перебуванням у таборі. Сергейко Н.О. -  начальник управління освіти сердечно привітала всіх відпочиваючих з Днем друзів і побажала гарного відпочинку. Після перегляду театралізованої програми підготовленої відпочиваючими в ПТНТ «Юність» та їх вихователями, дітей привітав міський голова - Микола Петрович. Гості передали відпочиваючим солодкі подарунки та м'ячі для футболу і волейболу.

Після закінчення заходу була проведена спільна фотосесія. діти з задоволенням фотографувалися з гостями.

За всім тим дійством спостерігала знімальна група ТРК «Акцент»,  незабаром ви все побачите на екранах своїх телевізорів.

Довідка: ПТНТ «Юність» Центру естетичного виховання віддалений від шуму і транспорту, і в той же час знаходиться на самому березі красуні Десни. Цей місце вважається найбільш екологічно чистим і має унікальний природний мікроклімат. Околиці вражають своєю мальовничістю.

З місця розташування табору відкривається красивий вид на річку Десна і її околиці.

Намети. 1-о, 2-х, 3-х, 4-х місцеві розташовані в тіні багаторічних соснових дерев.

Увечері юні Робінзони збираються з друзями біля багаття, послухати історії з життя туристів, насолодитися приємним звучанням гітари. У таборі є польова кухня, газова плита,  кімнати для підтримання особистої гігієни, туалети, умивальники. Світло по всій території і обладнані місця для зарядки телефонів, акумуляторів, ліхтариків і т.д. Пляж. На пляжі піщане дно. Акваторія пляжу обстежена водолазом. Вода чиста, прозора.

Одноденні походи, екскурсії з досвідченими викладачами та інструкторами додають туристичного драйву відпочивальникам.

Фотозвіт

Відеосюжет 

    

         

Переглядів: 1102 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024