Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 14.05.2024, 17:48

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Июль » 5 » "Радість на березі", або Літопис поїздки "Джерельця" до Болгарії
13:46
"Радість на березі", або Літопис поїздки "Джерельця" до Болгарії
"РАДІСТЬ НА БЕРЕЗІ", АБО ЛІТОПИС ПОЇЗДКИ "ДЖЕРЕЛЬЦЯ" ДО БОЛГАРІЇ!




Канікули тільки почалися, а «Цевовци» (27 учасників) вже вирушили в дорогу до сонячної Болгарії (18.06 - 02.07.2013), але не тільки відпочивати, але й працювати. Танцювальний колектив "Джерельце" Центру естетичного виховання (керівник колективу - Яна Трет'як) поїхали підкорювати вершини Міжнародного фестивалю "Радість на березі". Який проходить щорічно в болгарському м. Бургас, і насолодитися старовинною архітектурою, прекрасними пейзажами, ласкавим сонцем і теплим морем містечка Равда, де проживали вихованці  «Джерельця». 
Приїзд на місце відпочинку подарував багато емоцій: прекрасна погода, ласкаве море, вишуканий готель, стільки нового і захоплюючого! Довершенням щасливого дня була вечірня прогулянка по старому місту, де юні танцюристи познайомилися з національними стравами, народними танцями, традиціями, брали участь у різних конкурсах. Але найбільше запам'яталися танець на вугіллі і дискотека. Пізно ввечері, повні незабутніх вражень, поверталися в готель, адже завтра дуже відповідальний день - відкриття фестивалю та конкурсна програма. Ось і розпочався фестиваль, спочатку було дефіле всіх учасників фестивалю центральною вулицею, потім урочисте відкриття і конкурсна програма. Такого розмаїття колективів та фарб давно не бачили, адже тут представлені були різні номінації народного, сучасного, класичного танцю, інструментальні ансамблі, вокалісти. Під час відкриття вітали колективи з України, Росії, Болгарії, Польщі, Словаччини, Румунії. Гала-концерт показав, що у фестивалі брали участь найсильніші колективи, але великою радістю було оголошення результатів: колектив «Джерельце» отримує Гран-прі фестивалю в номінації "Народний танець". Ще один великий заряд адреналіну отримали учасники поїздки, коли відвідали аквапарк "Несебра", тому наступного дня втомлені, але щасливі, повні емоцій вони поверталися додому. Румунія зустріла мандрівників прохолодою. Трансільванія дуже нагадує нашу Гуцульщину. Приємно споглядати після морських пейзажів гігантські гори, вкриті соснами і дубами, і, звичайно, середньовічний замок Дракули з його вузькими коридорами, обладунками лицарів, вишуканими меблями ... Подорож завершилася, залишивши багато спогадів, вражень, емоцій, перемог, але так хочеться сказати всім: "До наступної поїздки!".

    
Переглядів: 950 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 батькі вихованців Джерельця  
0
Цю подорож можна івняти з чарівною казкою з щасливим завершенням.

І за цю казку ми вдячні нашим керівникам Людмилі Маковець та Яні Трет’як, які своєю наполегливою, невтомною працею, відкритим серцем до дітей, прагненням до перемоги, підкорили цю вершину.

Висловлюємо подяку директору Центра естетичного виховання В. Кисельову, який завжди підтримує колектив і робить все можливе, щоб колектив подорожував, а також спонсору Шосткинському хлібокомбінату, який потурбувався за харчування дітей у дорозі.

Попереду «Джерельця» ще багато нового, захоплюючого, багато не відкритих вершин, які колектив прагне підкорити у майбутньому.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024