Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 19.05.2024, 10:09

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Июнь » 1 » Радощі щасливого дитинства по шосткинськи.
21:51
Радощі щасливого дитинства по шосткинськи.

РАДОЩІ ЩАСЛИВОГО ДИТИНСТВА ПО ШОСТКИНСЬКИ!

 

 

 

 

 

1 червня – День захисту дітей. Неділя, на яку припало це свято була багатоголосною, цікавою і яскравою, як веселка. На центральній площі Шостки зібралося багато дітлахів. Поспішали разом з батьками, гучними компаніями з дитячих оздоровчих таборів, які саме цього дня почали свою роботу.

Тут на них чекало свято Веселої Корівки, яке вже традиційно на 1 червня дарує шосткінським дітлахам ПАТ «Бель Шостка Україна».

Веселі і цікаві розваги, конкурси та естафети викликали неабияку зацікавленість дітей. Вони з – задоволенням будували сирний будиночок, стрибали, як кенгуру, танцювали, водили паровозики разом з головною героїнею свята Веселою Корівкою.

Яскравих фарб святу надала участь у ньому творчих колективів Шосткинського центру естетичного виховання. Народна студія сучасного танцю «Шарм» (керівник Ірина Домащенко) виконали заводну «Бібіку». На цьому чарівному виді транспорту танцюристи доставили на свято Веселу Корівку.

Учасники народного ансамблю народного танцю «Джерельце» (керівники Людмила Маковець, Заслужений працівник культури України та Яна Третьяк) подарували глядачам хореографічні картинки «Колоскове поле», «Пеппі», Вальс квітів» та хореографічну казку «Муха – цокотуха».

Танцюристи колективу «Летц гоу» (керівник Сергій Коваленко) підготували запальний танок Веселої корівки і фінал свята – флеш моб, у якому з – захватом виплясували і діти, і дорослі.

Пісні дарували Анастасія Ус та Євгенія Ількун, солістки народного вокального ансамблю «Сузір'я»  (керівник Ірина Соколова).

Протягом свята на сцені були і вихованці зразкового театрального колективу «Дзеркало» (керівник Світлана Разломова). Ігрові майданчики були у їх повному розпорядженні і на них не стихав дитячий гомін та сміх.

Переможці конкурсів та учасники концертної програми залишали відбитки своїх долонь на ватмані. Це була естафета «Щасливі долоньки».

А згодом розгорнулася цікава боротьба в естафеті «Острів скарбів». Пірат Флінт оголосив про втрату головної героїні свята – Веселої корівки і 6 команд, що складалися з 5 учасників шукали її,  а заразом і скарби, підготовані Шосткинським виконкомом і «Бель Шостка Україна».

Шосткинських дітлахів зі сцени вітали Микола Петрович Нога, міський голова, владика Роман, керуючий Конотопсько – Глухівською єпархією та Вікторія Кисіль, бренд – менеджер ПАТ «Бель Шостка Україна».

Свято вдалося на всі «сто». Про це свідчили щасливі оченята дітей, добрі посмішки їх батьків та вчителів.

Дитяче свято «Подорож у Труляляндію», що відбулось о  14.00  та  свято для дітей з обмеженими фізичними можливостями  о  15.00  дітям подарували  дитячі  колективи Центру естетичного виховання:  народний ансамбль сучасного танцю «Шарм», народний ансамбль народного танцю «Джерельце», танцювальний колектив «Let S go» , народний фольклорний ансамбль «Любисток» (керівник Тетяна Стегайло, Заслужений діяч естрадного мистецтва України,  Заслужений працівник культури України)  -  лауреати і переможці  міських, обласних та міжнародних фестивалів і конкурсів, разом з працівниками  ЦК і Д та центром реабілітації для дітей інвалідів.

З 17:00 у парку Палацу культури  почалася розважальна програма під назвою «Ласкаво просимо в дитинство!»

Альона Шульга, помічник народного депутата І.Ф. Молотка, завітала на свято, щоб особисто привітати всіх дітей: «Я бажаю вам, дорогі діти, бути завжди здоровими, добре вчитися в школі, допомагати своїм батькам і ніколи їх не засмучувати. Цінуйте дружбу і будьте щасливі, адже ваше щастя - це вища нагорода для нас, ваших батьків. Зі святом!» 

Програма свята була дуже різноманітною: ігрове містечко, веселий клоун  зі своїми казковими помічниками, конкурс малюнків, конкурси й розваги під керівництвом аніматорів, Хімічні досліди, майстер - класи від творчого об’єднання «Витинанки» та боді арт, дитяча дискотека,  конкурси зібрали у парку велику кількість дітлахів та їх батьків  зі всього міста. Нагородами за проявлені майстерність та кмітливість були яскраві враження і цінні призи від організаторів свята.

А ще до уваги читача ми пропонуємо фотозвіт від Шосткинського центру естетичного виховання. Володимир Кисельов, директор ЦЕВ, власноруч фотографував найяскравіші моменти дитячих розваг у День захисту дітей.

«Інвестиції в дітей проростуть добрими справами в державі в майбутньому», – зазначив  Володимир Петрович.  

Шостка  давно перетворилася на територію сприяння талановитій юні, яка займається в понад ста групах нашого Центру естетичного виховання,  та   в інших позашкільних закладах міста.

Святом, яке у цей день згідно плану роботи  розповсюдилось на усе місто, залишилися задоволені  і діти, і дорослі. Словом, цього дня кожен  занурився у світ дитинства, зарядився позитивом та гарним настроєм і був по дитячому щасливий.

         

              

Переглядів: 952 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024